Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Видео-факт. Гравитационная аномалия в Крыму
Roman5700:
Всім привіт! Я не прфі, я тільки вчуся. На даному відеоролику чітко видно, що відеозйомка робиться з руки а не з штатива і не стоїть зафіксована в одну сторону. Камера стоїть на місці а їздить велосипедист, такий трюк треба робити при рухомій відеокамері. Я в шоці, хотівби сам на такому підйомі катнутися.
Штир:
--- Цитата: A.F.C. від 16.09.2013, 20:10:22 ---Не вникав як зроблене відео. І думаю, що навряд чи його автори стали б заморочуватись з такими голівудськими спецефектами.
--- End quote ---
Якщо враховувати скільки людей зайшло на той сайт по наведеному лінку, тоді заморочки варті того. Може хтось не в курсі, але існують компанії, які займаються розкруткою сайтів, а не розробкою. Чого не зробиш, щоб розкрутити свій сайт?!
Avanar:
--- Цитата: Ruslan 75 від 14.09.2013, 10:46:21 ---...між іншим Аванар в це не вірить...
--- End quote ---
Просто маю маленький досвід в цьому. Років 6 назад повів дитину в Карпати, в перший день на одному з хребтиків знайшли розсип камяних брил. На горизонтальній поверхні попросив дочку рачки пролізти по ним метрів 5-6, нахилив цифромильничку під кутом і вийшло досить нехиле відео. Всі дивувались як я не боюсь дитину по такому пускати.
Правда на другий день попали на справжній обрив, але мені там було не до фотосессії.
Andrizzio:
--- Цитата: Vadila від 13.09.2013, 12:50:19 ---А спрінтер з гори добре газує.
--- End quote ---
ага :laugh:
vit:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NjdqAqcbHmw#t=45
Навігація
Go to full version