Напишу тут, щоб не загаджувати форум.
Катаюсь собі так з дому на роботу і навпаки, намагаюсь не пропустити навіть найменший виступ, імпровізований трамплін, все моє
Так от рама то хоть хардтрейл, ну ше типу розмальована така, біло червоним, з написом типу лайт трейл
от і скачу на ній як божевільний, бабки так і розлітаються в різні сторони посилаючи на мене різноманітні прокляття. Так от суть питання в чому? А в тому, що після ретельного миття, переборки, змащування, їду нормально, але після декількох днів такого катання, починає щось хрустіти при педалюванні. Педалі міняв, топталки -> контакти -> топталки і знову контакти, хруст не пропадає. Шатуни з кареткою міняв, без результату. Сідло міняв. Вилку міняв, той самий ефект. Велостпед може простояти пару днів без діла (о ні, не думайте що я зраджую йому з маршруткою, просто коли дощі, приходиться коня залишати в гаражі) - виїжджаю, і ніякого хрусту нема, все в нормі, але за пару днів знову може все повторитись, ось так і катаю вже пару років. На рамі ніяких тріщин знайти не вдалось. В чому ще може бути проблема?
П.С. Я би навіть сказав, що не хрустить, а скоріше щолкає