ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

потріскування

<< < (8/11) > >>

YxTu:
Замінив каретку і підседильний зажим - скрип пропав.  8)

Ще трохи покатаю і з часом верну старий зажим - хоча все таки думаю що то каретка.

Ось такі пироги... 

До якого я висновку прийшов: за 3 неповних сезони катання замінюю уже 3 каретку квадрат - які погано захищені від попадання вологи і бруду(мав і шімановську із запресованими підшипниками і дешевшу) : тра переходити на інший стандарт каретки окталін чи холовтек як їх там ну ті що більш захищені..  :police:

Andrizzio:
навіть нова буде скрипіти якшо її добре не затягнути

YxTu:

--- Цитата: Andrizzio від 13.06.2016, 14:00:06 ---навіть нова буде скрипіти якшо її добре не затягнути

--- End quote ---

коли верну старий зажим і тріску не буде то наважусь поставити і стару каретку(вона на дотик справна серйозного закусування  і вібраціїї не відчуваєш коли прокручуєш в руках) і дотягну так як ти кажеш шоб аж вочі повилазили - хоча до того як її знімав вона була сильно закручена.

Andrizzio:
не зірви грані, акуратно.

YxTu:
Ось він супер - момент : здавалося б замінив каретку, замінив підсидільний зажим і тріск перестав АЛЕ через декілька днів - ВІН ВІН той тріск вернувся  :'(

доречі ходив на тестування САНДАЛІВ їздив на двохпідвісі і на хардтейлі і ВІН ВІН той тріск навіть на них мене переслідував  :o

в мене вже манічка але тріск мужики вивести не получається ((

Я от думаю підсиділ я піднімаю як омога вище щоб ефективніше педалювати але мітку яка на обмеження по висоті не перевищую - може то через то шо так високо той підсиділ він під мною хитається і - тріськ тріськ ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version