Мандрівки > Майбутні
Осінній веломарафон - 2013!
Ruslan 75:
--- Цитата: Andy від 29.09.2013, 15:33:59 ---
Але наступний раз хочу їхати в своїй команді, а то фінішували перші, а толку ноль....
--- End quote ---
конкретніше ?.... а ти в якій їхав Андрій???
Штир:
Дякую, Руслану - організатору і всім, хто йому допомагав! Ідея з командними змаганнями є дуже класною, тому що є сенс боротися до фінішу, навіть коли в індивідуальному заліку шансів не має. Крім того, різниця у класі велосипеда вже не є надзвичайно важливою. На мою думку, якщо у складі команди є дівчина, тоді треба автоматично віднімати 1 хвилину.
Ruslan 75:
--- Цитата: skeleton13 від 29.09.2013, 16:32:59 ---+1...
--- End quote ---
....ну в якій своїй команді ????... часу було вдосталь щоб сформувати команду....
...
загалом Василь Ти Молодець - фінішна стрічка в НАС!!!
vit:
Досить цікава забава була, сподобалась непередбачуваність результатів. Було багато сильних хлопаків і ДІВЧАТ що додавало азарту. Довго тримались великою компанією.
По закінченні, Я І Антон вирішили прокататись по Бережанах і при нагоді десь пообідати. У самому центрі присіли на терасі досить затишного закладу з назвою на А... не пам'ятаю вже.
Першим нас зустрів кіт...
Взяли меню...
Згодом до нас підійшла симпатична дівчинка, яку Антон - замовляючи якусь вишукану страву типу форелі під якимось там соусом змушував її кілька разів викручуватись та ніяковіти за увесь заклад. Через деякий час, на площі я побачив :o Мирослава (Electro-sTurbovanyj) оце так зустріч! Він з великою радістю до нас приєднався, а особливо взнавши що прямо біля нашого столика є розетка.
Смачно пообідавши неспішно вирушили додому.
Дякую Руслану за організацію. Все було класно.
z350:
Руслану,та всім хто долучився-респект.Побільше таких заходів!)Надіюсь заплановане збудеться наступного літа :-) ...
Навігація
Go to full version