Мандрівки > Майбутні
Осінній веломарафон - 2013!
Andy:
Нєнєнє... Як в команду позбираються Скелетон-Корак-Віт-Енді-Штир, то маршрут прийдеться подовжувати хоча б до Стрия :)
Я пропоную, щоб кожен з нас був капітаном окремої команди, а не всі в одну купу....
Штир:
--- Цитата: Andy від 11.09.2013, 09:28:27 ---Нєнєнє... Як в команду позбираються Скелетон-Корак-Віт-Енді-Штир, то маршрут прийдеться подовжувати хоча б до Стрия :)
Я пропоную, щоб кожен з нас був капітаном окремої команди, а не всі в одну купу....
--- End quote ---
Для мене ці змагання - можливість отримати задоволення. За мене не хвилюйтеся, у нас команда вже, МИ не супер зірки, але задніх пасти не збираємося.
stylet:
Так і залишається невідомим куда відносяться гібриди?. І існують навіть бажаючі створити команду на "українах", їх взагалі неясно куда.
Штир:
--- Цитата: stylet від 12.09.2013, 10:59:54 ---Так і залишається невідомим куда відносяться гібриди?. І існують навіть бажаючі створити команду на "українах", їх взагалі неясно куда.
--- End quote ---
Гібрид - це МТБ, узгоджено з організатором. На мою думку, якщо велосипед <10 кг і має колеса 28", тоді це шосейник. МТБ з колесом 26" і вагою <10кг не є шосейником, це скоріше витвір мистецтва.
Ruslan 75:
...гібрид віднесемо до МТБ
УКРАЇНИ віднесемо до МТБ
ви так не надто серйозно сприймате це все
поки що це тестові заїзди
але команду формувати потрібно
в звязку з тим щоб не було плутанини і простіше мені і вам
ще раз наголошую - веломарафон КОМАНДНИЙ!
тобто переможець - лише команда з трьох чоловік!!!
хто приїде перший в індивідуальному заліку - буде нагороджений грамотою і символічною фінішною стрічкою марафону.
2 і 3 місце в індивідуальному заліку нагороджуватись небуде.
Навігація
Go to full version