21 Вересня Велопробіг "Тернопіль-Зарваниця-Тернопіль"
Виїзд 8:30 навпроти магазину КАРПАТИ. Час Уточнено на 8:30Дистанція: 55 км
Маршрут:
СТАРТ - м.Тернопіль (навпроти магазину Карпати) - їдемо в сторону Підгороднього - дальше
Перша зупинка - ГОРОДИЩЕ (зупинка автобуса)
Друга зупинка - Ішків (магазин)
Третя зупинка - Надрічне (магазин
Фініш. - с.Зарваниця
Швидкість - до 20 км (тобто в колоні будуть їхати новачки (мої знайомі і не мої), які ще не мають досвіду їзди на далекі відстані і їзди в групі, тому селяві щодо швидкості,
а швидкість вас чекає на ВЕЛОМАРАФОНІ 29.09.2013 Тернопіль - Бережани 50 км "Осінній веломарафон 2013"
Звичайно приїзджаємо в Зарваницю і розміщуємось на лавочках в Марійському духовному центрі, де розміщувались минулого разу коли їздили зі Шприхи.
Хто з релігійних чи інших преконань не бажає заходити на територію храму то ніхто нікого не заставляє там зробити зупинку для відпочинку. Хто бажає попити водички і відвідати храм - буде мати можливість це зробити.
Ніякого підтексту як залучення велосипедистів в релігію прошу нешукати!
Там було б добре щоб нас зустрів священник і розповів коротенько історію як минулого разу...
Після відпочинку - близко 1,5 год - вирушаємо назад в Тернопіль.
Хто може їхати назад - їде на велосипеді - хто ні - буде бус, а може й два які надасть спонсор щоб здійснити перевезення велосипедів і велосипедистів в Тернопіль.
Це велопробіг а не марафон!!!
Ззаду автомобіль сервісної служби який одночасно забезпечує захист тилу колони.
Поїздка може бути як сімейною, можливо чиїсь дружини (чи чоловіки
) вже мають велосипед, тому можуть спробувати свої сили.
Реєстрація бажана в цій темі (додаткової прохання не сворюємо бо тоді заплутаємось), список учасників я буду поновлювати.
Прохання мати з собою бутерброди і воду.
Велопробіг організовуємо не тільки для учасників сайту а й для всіх хто можливо ще не їздив дальше Тернополя...
Також, передбачається символічний номер учасника, щоб мати на згадку про велопробіг і емблему спонсора.
бо розумієте коли є спонсор - то йому потрібно подякувати...
коли є меценат - то реклами непотрібно...
такі справи - приєднуйтесь!!!
Їдемо однією колоною, ніхто нікого не обганяє!
Пропагуємо всі разом розвиток велосипедного руху на Тернопільщині!
З питань велопробігу звертайтесь за номером 067-355-27-72 Руслан