ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Втулка заднього колеса
Vadila:
Хто розбирав барабан втулки(задньої) підкажіть де можна купити маленькі підшипники в барабан, колись ходив на базар то казали шо немає.
vitkov:
--- Цитата: Vadila від 02.05.2014, 18:59:39 ---Хто розбирав барабан втулки(задньої) підкажіть де можна купити маленькі підшипники в барабан, колись ходив на базар то казали шо немає.
--- End quote ---
як тут казав товраш Стєчкін, найбільший роверист міста Тернополя, якого я найбільше поважаю, що це можливо взяти тільки з іншої старої втулки.
Але як здається мені , що ніяке старе не рівняється новому , то пораджу Вам веломагазини Тернополя.
Так склалося що в Спорт+ завжди є те, що треба і думаю, що зверніться туда і Вам допоможуть . Удачі ..
Vetalj:
--- Цитата: Vadila від 02.05.2014, 18:59:39 ---Хто розбирав барабан втулки(задньої) підкажіть де можна купити маленькі підшипники в барабан, колись ходив на базар то казали шо немає.
--- End quote ---
також тут питав то відповіли взяти зі старої... але зі знайомим замовили по 100 шариків діаметром 3мм хоча там стояли 3.175, на форумах пишуть що можно замінити... там стояло по 25 штук зверху і знизу, то поставив по 26... якщо не знайдеш які потрібно то можу запитати в знайомого де він замовляв, а в мене залишилось 48 шариків ну це якщо дуже треба :)
Vadila:
OK, наразі дякую,буду сьогодні шукати.
Vadila:
Не знайшов, ніде нема їх.
Навігація
Go to full version