Загальний > Забави роверові
«Ternopil Night Ride 2013» – Тернопільська велоніч до Дня міста
Terrorist:
--- Цитата: triton від 29.08.2013, 05:09:46 ---Що означає якесь? Фото агенція має свою назву, автора фотографій! Що знову не так?
--- End quote ---
Все добре, фото не основне. Добре, що всі приїхали живі і здорові. Я аж спереживався спочатку, коли побачив як дітвора вміє їхати колоною. Та і шприхаль один був, злісний порушник порядку, придушив би >:(
CoRacK:
--- Цитата: Terrorist від 29.08.2013, 10:43:55 ---Та і шприхаль один був, злісний порушник порядку, придушив би >:(
--- End quote ---
Якщо це про мене, то я з вами і не їхав :). Якби знав, що вскочу в таку халепу :( :'(, то пер би через вул. Київську. Я ввечері їду зробити перев"язку другові після операції, спішу, бо пізно з роботи прийшов, а мені 28.06.13 знов на роботу в 6:30 вставати, а тут по вул. Злуки колона велосипедистів на 500 метрів розтягнулася, мусив на 2-гу смугу перестроюватися і валити.
Автомобілісти нервові попалися, їду ж 50 км/год нікого не гальмую, а чогось сигналять >:(, мав би сині мигалки, то би включив :D.
Штир:
Я не помилився коли подумав, що то CoRack обганяв синій пиріжок по правій стороні. Так гнав, ніби від міліції тікав :)
Навігація
Go to full version