ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)
дихлофос:
--- Цитата: paravozz від 19.04.2014, 12:44:39 ---Вчора тріс ланцюг. В ровербайку сказали, що йому нічого не світить вже.
Замовив собі Sram PC 971
Що скажете за нього?
--- End quote ---
хороший ланцюг, зараз, правда, подорожчав на гривні, але подивись на зуби касети, чи не підтерті,
а так , якщо нічого не добачиш, то ,при зносі касети, відчуєш проскоки на зношених зірках.
якщо нічого не буде проскакувати, значить все в нормі!
paravozz:
Касета ОК. Пацани казали, ще погасаю.
А як піде спати - куплю нову касету.
vitkov
не рахуй чужі гроші, ок?
Треба поміняти пів ровера - я поміняю. В чому проблема. Мені подобається сам процес. Не виключено, що з часом поміняю раму. Хочу карбоновий Scott. Але на нього тре відповідний обвіс вішати.
Головне не шкодувати грошей на компоненти і купляти не всяке ге для своїх ашанів.
Касета Deore 350грн
Касета Sram PG 970 - 300грн
Яку краще брати, срам чи шимано?
vit:
Беріть шиману. Тему про "чому" ніяк не можу знайти. Не пам'ятаю навіть на якому форумі бачив.
paravozz:
Зараз стоїть Sram 9 серії. Проскакує між середніми зірками. Думаю через ланцюг. 22 числа взнаю ))
vit:
--- Цитата: paravozz від 20.04.2014, 14:37:19 ---Проскакує між середніми зірками.
--- End quote ---
Все є саме так як я собі і уявляв :).
--- Цитата: paravozz від 20.04.2014, 14:37:19 --- Думаю через ланцюг.
--- End quote ---
Вірніше через касету, на якій зносились самі ходові зірки.
У вашому випадку дуже рекомендовано замінити середню зірку на системі. Не зажміть ще 140 грн. і вам вдастся продовжити життя ваших нових ланца і касети.
Краща ціна, певно ще дореволюційна - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=44&t=27732
Навігація
Go to full version