ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)

<< < (7/43) > >>

switch:
чесно кажучи я не цікавився, яка в неї начинка. пробий по форумах.

а в тебе що, еластомерка? не масляна?
ну порівняно з еластомеркою - то думаю різниця буде в позитивну сторону відчутна.

Особливість Рок Шоксів в тому що там вилки дуже уніфіковані - типу є набір вузлів, і з цих вузлів в різних комбінаціях збирають різні вилки. В цій торі певно такий демпфер, схожий на той, що я собі поставив. То ти по суті отримаєш вилку, похожу на мою по поведінці.
Ну вона більш-менш працює, на великих перешкодах (влітаєш в рівчак чи налітаєш на товсту гілку) вел керованість зберігає і удар вилка поглинає. В принципі вона в мене з самого початку не дубова була, але без демфера вона все що прийняла на себе потім віддавала в руки. Зараз масло амортизує віддачу,  але мілочовку чути добре.
Для порівняння на воздушці дружини я гравій практично не відчуваю на рулі.
Ну але в неї теж не Тора, тому я не зможу гарантувати, що Тора 318 соло ейр буде гарантовано відпрацьовувати мелочовку.

switch:

--- Цитата: paravozz від 19.02.2014, 16:52:57 ---Та що.. може зразу Ребу взяти нову.

--- End quote ---
реба на бушці від 2-2.5 тисяч вроді.
я коли собі вилку придивлявся - то зробив висновок що найцікавіші і прийнятні для мене варіанти коштують біля півтори штуки. За такі гроші може попастись щось з рокшока або воздушки з Маніту. Ще в "вилочному" світі ціняться Фокси, але там 100-міліметрова Фокс Флоат тяне на 2200-2500.
Але потім натрапив на той варіант з Скаребом і порахував що це суперова вилка для жінки і взяв їй, а сам поїзжу ще з сезон на своїй старій.

switch:
Подивився трішки характеристики 302 і 318 Тор. Різниця в:
- пружині (стальна пружина проти повітря)
- демфері стиснення (в 302 демфера як такого немає, там простий локаут, в 318 стоїть демфер Motion Control, як на дорожчих моделях - типу регулювання швидкості стиснення вилки. локаут на ньому теж реалізований само собою).
Якщо в тебе не Six версії Еліт або Супер - то видімо таки еластомерка - Тора 302 думаю по любому краща такої.

paravozz:
Купив собі педалі замість пластмасових

Руль і винос теж поміняв.
Залишилась вилка, шини, обід і гріпси

Стечкин:
а ти поквапся
нині був на базарі - ціни стрибнули

а ще зайшов в патріот - на вітрині ціна 8 грн - а кажуть плати 10
питаю - чому?
відповідь - долар подорожчав  :(  :( :( - це в магазині що перепродує кальсони які своє в бундесвері відслужили

в московії водиться такий звірьок - пісєц сі кличе...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version