ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)

<< < (6/43) > >>

paravozz:
Вилку до речі, в дорозі прокачувати прийшлось

paravozz:
Підніму тему. За зиму поміняв руль і винос. Хтів міняти вілсети, але вирішив змінити вилку. Хочу брати цю

Вилка: Rock Shox Tora 302,
- пружино/масло
- локаут
- регулеровка одскока
- 120мм/ход
- Алюминевий шток для снижения веса
- 20см длина штока
- вес 2050грам
- техничное состояние 5
- внешний вид 4
- перебралась и не устанавлевалась на велосипед

Що думаєте?

switch:

--- Цитувати ---вилка http://shpryha.te.ua/index.php/topic,7783.0.html
--- End quote ---

--- Цитата: paravozz від 18.02.2014, 17:00:27 ---беру таку ж за 800 на харкові :)

--- End quote ---

ну це трошки не така вилка. та що тобі пропонували на барахолці шприхи:

--- Цитувати ---Продам вилку Rock Shox Tora 318 solo-air, 110 mm, Motion Control, Rebound, Манетка на руле, 2008 р.в. шток 200мм
причина продажу-потрібна вилка з штоком більше чим 20см
--- End quote ---
Колись читав вітку по Торах - то писали чуваки, що Тори варті уваги починаючи з 318. те що до того - примітивне і мало чим краще найпростіші Дарти.

Крім того та що на тутешній барахолці - пневматична. Пневматика по перше легша, по друге зазвичай працює мякше і по третє - настроюється точно під твої потреби. Недолік - треба насос високого тиску купити, гривень 250-300 новий.

Я бачив цю воздушку вже давніше, і тоже думав тобі кинути зсилку, але ти так категорично відрізав що заміна вилки - не актуально, що рішив не лізти з своїми навязливими порадами. Вилка цікава, і ціна дуже навіть прикольна, єдине - щоб не було якогось підвоху в плані технічного стану, потреби заміни башингів чи пильників, чи ще там чогось. Якщо все ок - то варіант цікавий. Я би взяв її а не "пружинку" з Харків-Туриста.

switch:
ПС: насос в принципі не те щоб постійно потрібен був. Якщо вилка не травить і не сопливить - то раз накачав під свої параметри і катаєш собі. Дружині вилку як один раз накачав на початку осені - так до кінця сезону вже й не ліз до неї.
А так щоб час від часу підкачати - то можна на початку і позичити в когось...

paravozz:
Та що.. може зразу Ребу взяти нову.
В мене є певний  бюджет. Я за 1300 куплю вилку, резину і обід.
Дана тора дійсно аналог моєі пружини/еластомера, чи буде відчутна різниця?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version