ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)
vit:
--- Цитата: paravozz від 01.07.2014, 12:55:44 ---Давайте закінчимо обговорювати травми. Вони не мають ніякого відношення до ровера.
Подер вчора сідло. Треба купувати нове.
Хочу Selle Italia X2 Flow
--- End quote ---
В мене таке http://www.chainreactioncycles.com/ua/ru/selle-italia-x0-flow-saddle/rp-prod49778
Три жорстких контакти з асфальтом, і тільки після одного залишився ледь помітний слід, сідлом задоволений. Теж можу дати посидіти/поганяти.
--- Цитата: switch від 01.07.2014, 16:24:37 ---В принципі на трасі думаю варто би вдягати, а взагалі шоломи мене дратують.
--- End quote ---
Перегляньте мою тему у розділі ДТП.
mix_g:
--- Цитата: switch від 01.07.2014, 16:24:37 ---нормально получається? я би своє обшив, бо в мене з піни якоїсь і добряче линяє на світлі штани. Але зручне - не хочу міняти.
--- End quote ---
якщо чесно, я не знаю, просто колись хотів власноруч обшити шкірою, але дійшов до висновку, що в мене нічого толково не получиться, тому звернувся за допомогою одного колєги на роботі. В нього є знайомий, який працює в сфері швеї, говорив що обшиває сідла в машинах, ричаг коробки передач і т.д.
Мені говорив що це діло мені обійдеться в 100 грн. але я так і забив болт на те старе сідло, купив нове. В четвер вийду на роботу, можу попросити колегу щоб зідзвонився з ним і розпитав що і як
дихлофос:
--- Цитата: mix_g від 01.07.2014, 12:51:04 --- ага, скальп на місці залишиться
гельма - то святе, хоч ще ні разу не падав, але впевнений, що з шоломом обов'язково потрібно їздити. На дорогах багато божевільних гасають, п'яне, обкурене, ще фіг знає під яким наркотиком. Хоч і будеш їхати повільно, це не спасе від вищеописаних тварин. Впасти головою об якийсь камінчик чи бордюр - в результаті досить трагічні наслідки.
--- End quote ---
що саме цікаве , кожен хто не їде в гельмі -думає: зі мною це не може статись...
а потім, коли, не дай Бог, сталось:ну чого я не послухав хлопців?
переконувати і спорити ні з ким не буду, але моя думка така:
в кого нема мозгів-той і не прикриває голову гельмою, бо не має за що переживати! *dontknow*
org100h:
Хтось катає в шльомі по набережні, хтось в майці на дьортах. Асфальтна хвороба дістане кожного.
Після перелому зап’ястя задумався над якимось фіксатором, шоби його не вивертало при падінні.
Топікстартер шолома собі не купить, можете бути певні і не старатися тут лишній раз :)
switch:
--- Цитата: vit від 01.07.2014, 16:41:01 --- Перегляньте мою тему у розділі ДТП.
--- End quote ---
Скажу так - з шоломом - то як і з толковою вилкою.
Я їдучи з горки розумію, що я без захистів, і гальмую, намагаючись лишати собі запас по швидкості на випадок неприємної несподіванки. Їдучи в шоломі/на хорошій вилці - відчуваєш себе в більшій безпеці, тому дозволяєш собі більше, наприклад на швидкості 30 км/год застрибувати на бордюри на гравії...
Стосовно шолома - я вже сказав - аналогічно вважаю що це штука корисна, проте свою антипатію до головних уборів переборюю дуже важко (у мене шапки навтіь жодної в гардеробі немає) - патологія, треба до психолога :).
Але дійсно - припиняєм загаджувати Паравозові тему :) Шкода що тут немає "офтопів" як на крапці.
Навігація
Go to full version