ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)
mix_g:
--- Цитата: vit від 01.07.2014, 12:42:47 --- Червоний кепік теж добре, вже не голомозий. :)
--- End quote ---
ага, скальп на місці залишиться
гельма - то святе, хоч ще ні разу не падав, але впевнений, що з шоломом обов'язково потрібно їздити. На дорогах багато божевільних гасають, п'яне, обкурене, ще фіг знає під яким наркотиком. Хоч і будеш їхати повільно, це не спасе від вищеописаних тварин. Впасти головою об якийсь камінчик чи бордюр - в результаті досить трагічні наслідки.
paravozz:
Давайте закінчимо обговорювати травми. Вони не мають ніякого відношення до ровера.
Подер вчора сідло. Треба купувати нове.
Хочу Selle Italia X2 Flow
Але воно дороге зараза.
mix_g:
сідло можна обшити шкірою, колись цікавився тим, в загальному мені би це обійшлось в районі 100 гривень
sergyjko:
--- Цитата: paravozz від 01.07.2014, 12:55:44 ---Давайте закінчимо обговорювати травми. Вони не мають ніякого відношення до ровера.
Подер вчора сідло. Треба купувати нове.
Хочу Selle Italia X2 Flow
Але воно дороге зараза.
--- End quote ---
в мене таке, можу дати посидіти ))))
switch:
--- Цитата: mix_g від 01.07.2014, 12:51:04 ---На дорогах багато божевільних гасають, п'яне, обкурене, ще фіг знає під яким наркотиком. Хоч і будеш їхати повільно, це не спасе від вищеописаних тварин.
--- End quote ---
Блін, якби я так сприймав водіїв на дорогах - я би мабуть ніколи з своїх лісів на асфальт не вилазив :)))
Тоже катаю без шолома. В принципі на трасі думаю варто би вдягати, а взагалі шоломи мене дратують. Я довго плювався, коли Буковель ввів обовязкове шлемоносіння :) Але вже ніби звик.
--- Цитувати ---сідло можна обшити шкірою, колись цікавився тим, в загальному мені би це обійшлось в районі 100 гривень
--- End quote ---
нормально получається? я би своє обшив, бо в мене з піни якоїсь і добряче линяє на світлі штани. Але зручне - не хочу міняти.
Навігація
Go to full version