Всім привіт!) Ну і АХТУНГ заодно:)
Їдемо у четвер, це може затягнутися на дві-три доби, а далі хто його знає..)
Маршрут: шо знаю точно то це те, що основна наша мета це Нирків і Ко, з Тернополя сідаємо на поїзд, далі виходимо і їдемо туда, там тусуємось собі, ночуємо, далі збираємось і їдемо тими краями куди душа забажає. Мапи, споряга і так далі.., а головне ентузіазм є!
В ході подорожі можливо проїдемо і ось цим, раніше описаним мною маршрутом:
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,8311.0.htmlХто точно їде: Я, ще одна дівчинка і ще один хлопчик:) Буде дуже круто, якшо нас туди поїде не троє, а ціла ОРДА!)
Щодо темпу їзди, то він буде матрацний, шоб орієнтувались)) Такшо всім вело-новачкам і любителям неспішної спокійної їзди і дівчаткам це саме те. А можливо ви ше не були у кількаденних веломандрівках, то не втратьте цього шансу!
Південь Тернопільщини чекає на нас, приєднуйтесь!
Всі решта нюанси скоро узгодимо... Просто відписуйте туто, а також мій контактний тел. о93 о57 98 о9
О так... спонтанність наше все)) відгукуйтесь.., просто берем, збираємось і їдем, буде круто !)
І ще.., може в кого є які пропозиції чи поради щодо маршруту і об'єктів які варто (десь там) побачити і куди рванути, то я буду дуже вдячний за такі поради!)