ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір вело-замка

<< < (5/8) > >>

vit:

--- Цитата: Andrizzio від 04.05.2014, 07:01:24 ---маю такі кусачки арматурні :D, гляну чи на дачі чи в підвалі. а може хто скоріше зрухається.

--- End quote ---
*punisher*
 І шо ти Андрій думаєш? Втнуть? Я даю 60% шо нє.

дихлофос:

--- Цитата: vit від 04.05.2014, 11:59:53 --- *punisher*
 І шо ти Андрій думаєш? Втнуть? Я даю 60% шо нє.

--- End quote ---
маю портативний газовий різак...пробірен??? *kachok*

Ruslan 75:
а шо конкретно трапилось ? ти запхав ключ і вийняти назад неможливо...?

vit:

--- Цитата: дихлофос від 04.05.2014, 12:06:33 ---маю портативний газовий різак...пробірен??? *kachok*

--- End quote ---

:o Юра, оце круто. Якщо кусачки його не візьмуть, то буде потрібен.

--- Цитата: Ruslan 75 від 04.05.2014, 12:08:39 ---а шо конкретно трапилось ? ти запхав ключ і вийняти назад неможливо...?

--- End quote ---

Так, у ньому така система що ключ виймається тільки коли замок закритий, це дуже добре, коли відкритий - колодка окремо від скоби разом з ключем - в такому стані він у мене і вмер.

Ruslan 75:

--- Цитата: vit від 03.05.2014, 21:50:39 ---Ну от і відслужив мені мій замок. http://www.chainreactioncycles.com/ua/ru/masterlock-street-fortum-gold-secure-d-lock/rp-prod39786 Там у відгуках, останній мій.
 А чого я власне хотів за 50$?
 Відщебнув ровера, а назад закрити щоб вийняти ключа так і не зміг. Так ним і тішуся тепер.

Так як з нього тепер толку мало хочу випробувати його на міцність, подивимось чи підтвердиться легенда про золотий захист.
 Отож, хто має доступ до різного ручного, кусаючого інструменту та вважає що саме цей інструмент здатен подужати скобу, пишіть, дзвоніть, під'їду куди скажете. Думаю багатьом буде цікаво.
 Відео буде обов'язково.   

--- End quote ---

Вітя, не спіши з кусачками) бо кусачки болгарка і коваль - рано чи пізно замку вкурять голову))

маю одного знайомого токара - може він придумає щось...

....як хочеш, покищо раджу 100% його непиляти ...почекай трохи....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version