ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Проблема з вибором спиць
vit:
Ось уже йде друга неділя як для мене також ця тема крепко актуальна, бо вже є втулка і прийшли обода. Як завжди, першим ділом дивлюсь на чейні. Хотів знову взяти чемпіони, але вони сутьтєво подорожчали. Коли збирав колеса до червоного ровера (десь на початку року) то за 68шт чорних з ніпелями давав 400грн. а зараз 537. шо вже трохи закруто. Почав шукати по рідній неньці Україні чогось дешевшого, ага, ще один момент, по калькулятору розмір мені тре 260 і 262.
Питання1.
Є в нас Sapim Leader з ніпелями по 7.2, АЛЕ, немає розміру 260. Не знаю чи дуже страшно коли взяти замість 260 всі 262-гі?
Питання2
Є такі http://www.velostyle.com.ua/134341.html якщо з хорошими ніпелями то вийдуть десь по 4.9грн. і розміра ті що треба. Ніби не саме г.?
Andrizzio:
тут не знаю що то робити, в мене тоже видавало різницю в 2 мм, під "зонт," взяв більші які були і наявності і при натяжці бракнуло одного витка різьби, так шо може взяти коротші. але то хз, все від втулки і обода залежить, а всі калькулятори видавали +- різний результат. )))
vit:
Тобто в твому випадку було б добре взяти саме такого розміру як видавав кальк.?
Andrizzio:
--- Цитата: vit від 28.08.2013, 22:47:47 ---Тобто в твому випадку було б добре взяти саме такого розміру як видавав кальк.?
--- End quote ---
нє, різні калькулятори видавали різне, я вибрав більшість ( , але на зонт треба було брати 1 сторону трошки коротшу, воно добре стало, але натягував тяжко ))
Стечкин:
--- Цитата: vit від 28.08.2013, 21:48:45 ---Ось уже йде друга неділя як для мене також ця тема крепко актуальна, бо вже є втулка і прийшли обода. Як завжди, першим ділом дивлюсь на чейні. Хотів знову взяти чемпіони, але вони сутьтєво подорожчали. Коли збирав колеса до червоного ровера (десь на початку року) то за 68шт чорних з ніпелями давав 400грн. а зараз 537. шо вже трохи закруто. Почав шукати по рідній неньці Україні чогось дешевшого, ага, ще один момент, по калькулятору розмір мені тре 260 і 262.
Питання1.
Є в нас Sapim Leader з ніпелями по 7.2, АЛЕ, немає розміру 260. Не знаю чи дуже страшно коли взяти замість 260 всі 262-гі?
Питання2
Є такі http://www.velostyle.com.ua/134341.html якщо з хорошими ніпелями то вийдуть десь по 4.9грн. і розміра ті що треба. Ніби не саме г.?
--- End quote ---
я мам якісь нові непогані чорні шприхи 262 мм
як би завтра якось здибити показав би тобі - там ціна до 3 грн\шт, точно не знаю, бо ше не платив
Навігація
Go to full version