Загальний > Здоров'я

Одяг на осінь/зиму

<< < (5/6) > >>

Vik:

--- Цитата: Стечкин від 29.10.2010, 20:31:05 ---
а по термобілизну в магаз - на секонді я не подужав знайти.

--- End quote ---

Термобілизна на секонді 15 квітня, мінімум, на 2-х точках присутня. Вибір достатній

Юра:

--- Цитата: Максим від 29.10.2010, 22:07:39 ---ше ось таке надибав

http://bikeshop.com.ua/product_info.php?products_id=5779&osCsid=cf634fcbacf67f9b548f23e3cc8be6

--- End quote ---

ось таке, то бахіли...досить прикольна штука..))я б таке купив,мож хтось має шось???
приблизно 44-45 розмір(це вже зразом з урахуванням капця..)

Vik:

--- Цитата: Юра від 29.10.2010, 22:32:51 ---ось таке, то бахіли...досить прикольна штука..))я б таке купив,мож хтось має шось???
приблизно 44-45 розмір(це вже зразом з урахуванням капця..)

--- End quote ---

Часом на секонді можна натрапити. В минулу неділю на 15 квітня найшов бахіли adidas (xxl розмір) за 10 грн.)) Продавець не знав, що то і для чого

CoRacK:
Раніше дійсно застосовував хитромудру методику утеплення ніг :). Брав 2-3 пари шкарпеток, залежно від погоди, верхня пара шерстяні товсті з начосом, а під низ 1-2 пари бавовняних. Взуття обов"язково вдягав вільне, щоб навіть в 3 парах шкарпеток не тиснуло, бо інакше порушується кровообіг, який в стопі при їзді на велосипеді і так повільний (не відноситься до їзди в контактах). Власне утеплення досягалося за рахунок збільшення шарів повітря між шкарпетками, щось схоже на принцип, який застосовують у вікнах. Багато залежить від взуття, в даний час застосовую мембранні кросівки зимою. Якщо капці продуваються, то я колись брав додатково кульок :D. Але те все було до ери термобілизни, зараз мені вистачає 1 пари термошкарпеток з техтологією кулмакс і додаванням шерсті + літні контактні туфлі :), зимою відповідно кросівки з гортексом замшеві чи шкіряні замість контактних туфель - до -25 градусів мені принаймі вистачало.
Як варіант в сиру і мокру погоду бажано додавати бахіли поверх взуття.

Юра:

--- Цитата: Vik від 29.10.2010, 22:41:56 ---Часом на секонді можна натрапити. В минулу неділю на 15 квітня найшов бахіли adidas (xxl розмір) за 10 грн.)) Продавець не знав, що то і для чого

--- End quote ---

ну я сам не з тернополя...в нас на гумі,нема..((принаймі я ше не бачив..
може будеш бачити шось купи,а я там вже в тебе відкуплю..)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version