Загальний > Здоров'я
Одяг на осінь/зиму
Стечкин:
Еразел, купи собі термобілизну і буде тобі щастя.
в мене є 1 комплект + окремо сорочка і штани.
то в ній і катаю - сьогодні 20 км, вчора - 30.
можеш ще купити кутртку і штани з фліса/полартека - але порухайся, доки секонди не позакривали - бо в спортландії в рази дорожче.
а по термобілизну в магаз - на секонді я не подужав знайти.
коли зимно, я вдіваюсь по такий схемі:
1. баовняні, на них вовняні шкарпетки
2. термобілизна штани + спортивні штани
3. термобілизна куртка + фліска + дощовик з гортекаса
4. шапка з фліса
5. гірсколижні рукавиці
Максим:
якщо виїжав зимою то в штанах звичайних зверху болоневі футблка вязана кофта і куртка вітрівка і норм тепло було)))
Vadila:
--- Цитата: Юра від 29.10.2010, 19:52:59 ---
поділишся своєю методикою??
--- End quote ---
ага мені також цікаво викладай
Дописано : 29.10.2010, 21:15:03от вдягнутися можна тепло,а вот є деякі моменти задуває біля шиї по рукавах...
я маю так штукенцію на шию яка добре обнімає кофту і трохи шиї і балаклаву,а ще очки які недають ридати при сильному вітрі
на штанах маю такі затискачі куплені в спорт +
щоб не задувало в рукави маю кофту яка гарно тянеться(тонка)запрявляю під рукавиці
і стягую куртку щоб знизу не дуло і не мерзну
Vintage:
"Ша медузи - море наше" Мої перші поїздки у зимну пору - року також на граблі наступав, або одінусь як капуста і за кілька км - вже весь мокрий, або більш-менш нормально, але у шию надуває. Зараз знайшов оптимальний для себе варіант два верхні елементи одягу з замком і під саму шию (розстібаючи-застібаючись - регулюю комфорт), на дуже холодну погоду лише верхній елемент одягу із замком, під ним теплий гольф під шию і ... все решта.
Максим:
ше ось таке надибав
http://bikeshop.com.ua/product_info.php?products_id=5779&osCsid=cf634fcbacf67f9b548f23e3cc8be6
Навігація
Go to full version