ТехМайданчик > Ровери
Pовер і болото/зима/осінь
Erazel I-st:
Люди, ви в болото і слякоть якось апгрейдити/даунгрейдити свої ровери? Ну кріз болотніків звісно. Бо особисто мені якось неохота кидати свого бойового коня в грязюкю і сніг(у майбутньому) і я подумую над тим щоб на зому зібрати з підручних запчастин велосипед "на убой", якого буде нежалко, і який буде складатися за принципом "макисмальна живучість" а не "максимальна зручність"(як звичайний велосипед). Типу самі прості перекидки, педалі здоровенні шиповані, але прості базарні, резину базарну шиповану. Ну щоб їздити він їздив, але й шкода його сильно небуло. Вилку там саму просту, бо цю шкода(Дрім мене пойме ;)), да й чистити її після кожної поїздки неохота. Відїздять ті запчастини до весни, та й слава Богу, ітак гривень 300-400 максимум піде на то.
xlibes:
Я щось таке схоже думав, коли хотів підняти свого старого ровера.
Але поки-що до сих пір хочу...
Віталько:
Яка мета цієї теми? Можна купити скла, клею, забацати коробку, захиситит від пилюки і кисню і в неї ровер запхати, тоді з ним нічо ніколи не станеться...
Erazel I-st:
Віталік, ти як був ::) так ним і залишився. А мета взнати "як покататися на велосипеді зимою так щоб весною його не міняти із-за виходу з ладу компонентів"
Віталько:
А ти як був еразелом який по асфальту на даунхільному байку катає так і ним лишився, нахрена тоді взагалі байк якшо на ньому не кататись?
Навігація
Go to full version