Мандрівки > Майбутні
Підкамінь-2013
Стечкин:
спецом був на вокзалі розклад подивитися - бо в інтернеті може оновлюватися с запізненням
отже електричка відходить в 13:10 - за станом на 18.07.2013
відповідно приходить в Золочів в десь в 14:30
хто їде електричкою - збираємося на вокзалі в 12:30, бо треба ще квитки купити і до потягу влізти, доки пенсіонерів не набилося (((
Кораку можу пропонувати кооперуватися з Оргом - щоб не тягти кожному кількамісного намета на одну особу
і взагалі для тих хто надумає їхати в останній момент - по груповому спорядженню пробуйте впасти на хвіст Кореку
CoRacK:
Я буду брати все, з чим поїду в Польщу, так що намет в мене 2+1 на крайняк троє середньої статури поміститься, пальник, казанок 5 л і т. і. Фактично повністю автономний модуль :D.
P. S. Але я зразу попереджаю, що в неділю я вирушаю додому в першій половині дня.
org100h:
Я їду, то дивіться.
Oleg:
--- Цитата: Стечкин від 18.07.2013, 08:41:17 ---
в мене є ще скрита мотивація переконати Сніжка їхати в шльомі: коли їздив з Олею Звенигородською всі во-дятли за нею шию вивертали )))
коли дівчина їде на ровері з розпущеним волоссям - мужики просто втрачають розум і маємо предпосилку до ДТП...
--- End quote ---
навпаки! колись читав дослідження вчених, що коли дівчина з довгим волоссям їде на велосипеді, то водії дотримуються більшої дестанції (десь на 10 см.) у порівнянні зі звичайними велосипедистами. А у випадку з блондинками - більше 20 см. ))))
дихлофос:
щось фоток не видно...
Навігація
Go to full version