Мандрівки > Майбутні

Підкамінь-2013

<< < (12/15) > >>

Стечкин:

--- Цитата: CoRacK від 17.07.2013, 23:21:06 ---Можу приєднатися з пальником (3 кВт), казанком (5 л), палаткою, ковбасою :D і т. і. Заодно перевірю чи зможу з тим забоєм грудної клітки їхати в Польщу з завантаженим баулом і спати на землі, а то бачу прийдеться подорожувати соло, тому навантаження на організм однозначно зросте.

--- End quote ---

я аж ніяк не проти, якщо більше людей буде

але чітко визначилися тільки нас троє - моїх ресурсів тільки на трьох і вистачить

Стечкин:

--- Цитата: SNIZHOK від 18.07.2013, 00:40:41 ---та не переймайся. все буде добре. якось поділимось .

сьоня попробувала їхати в шоломі. по правді не дуже зручно чи то може не звикла.

--- End quote ---

в мене є ще скрита мотивація переконати Сніжка їхати в шльомі: коли їздив з Олею Звенигородською всі во-дятли за нею шию вивертали )))
коли дівчина їде на ровері з розпущеним волоссям - мужики просто втрачають розум і маємо предпосилку до ДТП...

SNIZHOK:

--- Цитата: Стечкин від 18.07.2013, 08:41:17 ---
в мене є ще скрита мотивація перекогнати Сніжка їхати в шльомі: коли їздив з Олею Звенигородською всі во-дятли за нею шию вивертали )))
коли дівчина їде на ровері з розпущеним волоссям - мужики просто втрачають розум і маємо предпосилку до ДТП...

--- End quote ---
але то вже поплета))

sanlexik:
у неділю після обіду маю бути там на машині, декілька важких речей можу у вас забрати до себе і перевезти у Тернопіль. Шукати мене треба біля сцени ...

CoRacK:
Добре, тоді їду, але швидше за все до Золочева поїду своїм ходом, щоб експеримент був максимально наближений до реальності. Буду чекати на вокзалі в Золочеві. Якщо виїзд електрички в 12:30, то в Золочеві вона по ходу має бути десь в 13:45 +/- 5 хв.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version