Мандрівки > Майбутні

Підкамінь-2013

<< < (2/15) > >>

Стечкин:

--- Цитата: SNIZHOK від 15.07.2013, 11:00:42 ---але мені треба баганжик, баул, карімат, спальник і т.д. короче все треба ))

--- End quote ---

в поточний час я закуповуюся новим спорядженням, тому можу позичити що вже маю в 2-х екземплярах:
1. баул
2. карімат
3. вело шолом
4. велорукавиці

багажник і спальник можу попитати в знайомих у тимчасове користування

а вот окуляри не позичу, тому що вони в мене з діоптриями (((
але дуже би радив придбати якісь нормальні спортивні окуляри для ровера - це реально потрібний захист для очей
тільки не наслідуй Ізю, який придбав в Епіцентрі якісь-то за 10 грн і вихвалявся, як він всіх зробив...

двомісний намет для тебе і твоєї довіреної особи також позичу - маю три штуки )

дихлофос:

--- Цитата: Стечкин від 15.07.2013, 18:42:33 ---в поточний час я закуповуюся новим спорядженням, тому можу позичити що вже маю в 2-х екземплярах:
1. баул
2. карімат
3. вело шолом
4. велорукавиці

багажник і спальник можу попитати в знайомих у тимчасове користування

а вот окуляри не позичу, тому що вони в мене з діоптриями (((
але дуже би радив придбати якісь нормальні спортивні окуляри для ровера - це реально потрібний захист для очей
тільки не наслідуй Ізю, який придбав в Епіцентрі якісь-то за 10 грн і вихвалявся, як він всіх зробив...

двомісний намет для тебе і твоєї довіреної особи також позичу - маю три штуки )

--- End quote ---
кльово, коли є такий "зампотилу"  на форумі :і позичить, і порадить... :)

vit:
Сніжок, скільки часу катаєте на ровері? Радив би вам реально оцінити свої сили, прокататись 2-3 дні це одне, а прокататись ті самі кілометри зі спорядженням та всім необхідним це зовсім інше, хоча, Стечкін вроді не жене.

Поштовхом вище написаного стало це:

--- Цитата: SNIZHOK від 15.07.2013, 12:26:16 ---ні ) велосипед є )
насос з латками вже також є ) на все свій час .

--- End quote ---

З повагою Вітя.

Стечкин:
я даний маршрут проїхав більше 10 раз
маршрут красивий і нескладний - їздили 45-річні тьотки, шо останнього разу сиділи на ровері в 14-вічному віці і 12-річні діти
ну і мені вже 50 років - я аж ніяк не дужий єздун
на особу навіть 10 кг не буде
елементарно проїхати за 2 дні, хоча для повного задоволення краще виїхати в пятницю електричкою в 16:30, тоді взагалі їзда на повному релаксі
за пятницю наступні позитивні моменти:
1. нема озвірілих дачників-пенсіонерів
2. є час все роздивитися
3. мені треба перевірити нове спорядження, тобто важливіше не кілометраж, а час походу

а Вітю (який vit) запрошую особисто разом з дружиною - для чого ж їй ровер за півтора кілобакса ??

vit:
Ой! дуже дякую, але ми ще не готові, ні морально ні особливо фізично. Поки що.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version