Мандрівки > Майбутні

Підкамінь-2013

<< < (10/15) > >>

дихлофос:

--- Цитата: Andre від 17.07.2013, 16:06:00 ---ну двохпідвіс це перебільшення, швидше ровер з заднім амортизатором )

--- End quote ---
м-да, важке випробування, шкода, що незнайшов якогось  гібрида...

Стечкин:

--- Цитата: Andre від 17.07.2013, 13:52:55 ---триденка перша. палатку, спальник, багажник маю. буду в львові баул купувати. а який баул краще брати?
мені треба щось невелике, позаяк багажник до 10кг (для двохпідвіса з кріпленням до підсидільного тільки).

--- End quote ---

якби не було заднього аморта, радив би Commandor Tandem або Bolid з чехлом від дощу - продається окремо
в Тернополі купував в магазині Імпульс - привезли під замовлення

але за ровер з двома амортами я не годен нічого сказати

Стечкин:
оскільки їдемо післязавтра мушу довести наступну інформацію: я маю 1 пальник і один літровий казанок - тобто це на 2 особи.
нас вже є троє і якось має вистачити.

всіх решта, хто пише "я може приєднаюся" я не буду забезпечувати абсолютно нічим - треба було раніше шось собі за себе думати

Стечкин:

--- Цитата: SNIZHOK від 17.07.2013, 15:14:19 ---стечкін, дякую за спорядження, що сам проявив ініціативу і привіз. але шльом не варто було залишати. я колись в орга взяла, то вистачило на 5 хв.
таке враження що оділа норкову шапку в жару +40, а зверху друшляк.

--- End quote ---

шльом я мусив привезти - не приведи Боже щось трапиться - сама будеш винна
рівно рік тому я їздив по Криму по самій спеці  +30 і вище і нічого - шльом захищає голову не тільки від ударів, а також від перегріву
шльом, рукавиці і окуляри - необхідний захист для велоподорожі, бо нічого не стається тільки до того момента, доки не станеться...

SNIZHOK:
орг, щось таке казав, що їде. може я помиляюсь, але чула краєм вуха. думала, що ти повідомлений.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version