Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пізнання - процес раціональний?
bhagavan:
Специфіка процесу пізнання людиною полягає в тому, що він являється єдинною у світі істотою, чия сутність (entity) і чиє існування (existence) не співпадають одне з одним. Всі решта істот настільки обумовлені свом існуванням, що не в стані віддалитися від своєї біологічної природи і побачити себе збоку
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 08.09.2008, 11:28:33 ---. А ще більше до дупи, людині, якотра на нього не сідає, а дає розумні поради з берега. Принести і вдягнути спортивні штани - не така вже й велика проблема, для того щоб її тут обговорювати. Але вже як всілякі "морські вовки" , втикають тут свої 5 копійок, то я не можу промовчати.
--- End quote ---
А ти сам як думаэш? в якого способу більше співвідношення смертельності до корисності - такого емпіричного способу як "прийшов, натер коліна, пішов по штани", чи такого як "сидів, читав, слухав, боявся, довго думав чи йти чи ні.... мабуть візьму штани... може навіть двоє...- одні з гумкою інші з шнурком.... бо хто його знає, шо то воно таке то ПВХ..."
Ти сам яким шляхом йшов?
Zombie [Coffe]:
Цікаво а навіщо було "сутність" та "існування" дублювати англійськми словами?
Іди нафік. Від твого посту тільки тхне констурктивізмом. Насправді він вже зовсім не по темі.
bhagavan:
Мої пости завжди по темі. Незважаючи на те, чим від них тхне.
Тему задає логічна нитка дискусії. І якщо ми дійшли до того, шо "їжачки їдять відходи народного господарства і тому всередині дуже брудні" - то це був еволюційний шлях. І ми заслужили те, що отримали.
xlibes:
Ану, флудери, признавайтеся хто і що нині курив?...
Zombie [Coffe]:
2 bhagavan
--- Цитата: bhagavan від 08.09.2008, 13:40:45 ---Мої пости завжди по темі...Тему задає логічна нитка дискусії. І якщо ми дійшли до того, шо "їжачки їдять відходи народного господарства і тому всередині дуже брудні" - то це був еволюційний шлях. І ми заслужили те, що отримали.
--- End quote ---
це на зразок того, коли ми говоримо про їжачків в контексті того, що вони часто потрапляють під колеса автомобілів і на дорозі стоїсь сильний штин від їхніх рештків. І все це трапляється, тому що водії неуважні і їдуть з перевищенням швидкості. А ти кажеш те що я процитував. Ніби вислів логічний по формі, але по суті - це гон заради того щоб надати своїм навіть необгрунтованим словам бодай найменьшої ваги, або просто зайняти опозицію до співрозмовника.
Логіка логічна але, вибачте за слово, трохи блядська.
Навігація
Go to full version