Мандрівки > Заплановані
28-30 Червня - Сатанів-Кам"янець-Заліщики
Frenky:
--- Цитата: Andy від 30.06.2013, 22:21:34 ---Ні в якому разі! Гальма загоряться. Краще помаленьку крутити на перевал, аніж летіти з тих горбак.
--- End quote ---
Та не повинні)) Я б ризикнув. Цікаво, в вібрейки теж так гріються?
Штир:
--- Цитата: Frenky від 01.07.2013, 00:58:04 ---Та не повинні)) Я б ризикнув. Цікаво, в вібрейки теж так гріються?
--- End quote ---
У Кудринцях не згоріли, гальмував часто, дорога - ~2 км бруківки часів Першої Світової. Або, то не дорога, а дно пересохлого моря чи озера :)
StepanG:
--- Цитата: Aelita від 30.06.2013, 17:57:32 ---Спасибі всім за компанію. Треба повторити.)))))
--- End quote ---
В зворотньому напрямку )))
І да, вибачайте що підпортив вам компанію серйозних велоспортсменів. Добре що Ліда виручала ))
Штир:
--- Цитата: StepanG від 01.07.2013, 10:08:42 ---В зворотньому напрямку )))
І да, вибачайте що підпортив вам компанію серйозних велоспортсменів. Добре що Ліда виручала ))
--- End quote ---
Усе добре, було з ким пити коньяк. Раджу прикрутити багажник, бо на спині возити багато , то є трохи тяжко. Сам через таке пройшов.
Andy:
--- Цитата: StepanG від 01.07.2013, 10:08:42 ---
--- End quote ---
Жартуєш? На такому велосипеді, та щей без попередньої підготовки ти проїхав такий маршрут, що пора тобі замовляти, як мінімум, орден.
До речі, дивіться фотки!, але то необроблені, буду мати наснагу, то поклею панорамку, і підкоректую знимки.
Навігація
Go to full version