Мандрівки > Майбутні

Золоті водоспади

<< < (2/7) > >>

helga lemberg:

--- Цитувати ---бо ше не встигне до тих днів всьо пожовтіти - а хочется бабиного літа і шоб під колесами шаруділо жовте листя. і кругом всьо блистіло золотом в променях заходу сонця.

--- End quote ---

Ти кудись дуже спішиш :), бабине літо - це чудово, але підганяти його не треба. Треба насолоджуватися теплими вересневими днями, свіжими ранками з легким туманом і росою, золотими полями, осінніми квітами.. А жовте листя ще буде, нікуди воно не дінеться :)

Dreamland:

--- Цитата: helga lemberg від 05.09.2008, 15:16:46 ---Ти кудись дуже спішиш

--- End quote ---
не розумію жіночої логіки - спершу пишеш чому так пізно я планую - а після мого пояснення пишеш що я кудись спішу - не годен я осягнути ходу твоїх думок нажаль.

helga lemberg:
 :) Я всього лиш хочу сказати що не слід гаяти час в погожі вересневі дні, очікуючи поки пожовкне листя і прийде бабине літо.

Dreamland:

--- Цитата: helga lemberg від 05.09.2008, 15:47:25 --- :) Я всього лиш хочу сказати що не слід гаяти час в погожі вересневі дні, очікуючи поки пожовкне листя і прийде бабине літо.

--- End quote ---
ну то давайте щось планувати на ближнє майбуття - а ця поздка буде в кінці вересня як не крути
просто акцент поїздки на водоспади це золота осінь - про що я і написав у топіку:)

bhagavan:

--- Цитата: Dreamland від 05.09.2008, 15:24:59 ---не розумію жіночої логіки - спершу пишеш чому так пізно я планую - а після мого пояснення пишеш що я кудись спішу - не годен я осягнути ходу твоїх думок нажаль.

--- End quote ---

Привикай, Олька такими макросами цілий час балакає. Ми з нею тільки так і сваримося - почали за здравіє, скінчили за упокой :).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version