По даній темі:
Моя думка з даного питання така (маючи досвід "а як заставити чоловіка часто їздити зі мною"):
сама по собі їзда на велосипеді - це не є засобом для схуднення, тут варто брати до уваги і харчування і спосіб життя. Хоча існує, мабуть, вірний стереотип, що велосипед - це як ознака здорового способу життя.
Важливо кататися з радістю, а не з примусу, отримувати задоволення від їзди, маршруту, а не заглядати весь час на спідометр і підраховувати витрачену енергію, то й результат може прийти непомітно.
Чудово, що зараз в нашому місті зявляється можливість прокату, щоб зрозуміти за декілька разів - а чи варто купувати дружині велосипед.
А якшо їзда не приносить задоволення, а лише думку "як схудноти", то навряд чи вона буде регулярною. Треба в неї закохатися, в кожну дрібницю і робити їх для себе все більше і більше: чай в термосі в пізню суху осінь, наприклад, на дальному пляжі, позагаряти в жарке літо десь в Івачеві, приїхавши на велосипеді, підсніжники десь в Прошовій чи Білій ранньою весною, до якоїть бабулі 15 км покрутити за еклогічними кисло-молочними продуками. Та купа задоволення і користі. Треба це бачити, вірити і хотіти. А примус - він тут неефективний. Тут вже життєві принцими віддіграють роль, що я обираю - прогулянку чи компютер "в контактах", морозиво чи персик, мінералку чи колу, компот чи алкоголь, велочипед чи бади. Як на мене, ці принципи є досить важливими при поєднанні двох людей в одну сімю.
Ми вчора зробили першу вилазку з малям на багажнику, маля в захваті!