Мандрівки > Заплановані
практичний семінар з техніки водного туризму "ВОДА: перший крок".
bhagavan:
До речі, хотів сказати експертам, шо для людини яка хоче спробувати себе на якомусь плавзасобі до дупи міозити і натерті до ПВХ коліна. Ну натре коліна, ну схопить корч (розвиток міозитів ставлю під дуже великий сумнів, бо новачки рідко схильні переходити межу дискомфорту настільки вперто - "засвербіло в дупі - всьо, пора злазити") - і шо? Як кажуть - "Один раз - не скалолаз"
Zombie [Coffe]:
Натерті коліна безумовно - до дупи - людині яка вперше сідає на плавзасіб. А ще більше до дупи, людині, якотра на нього не сідає, а дає розумні поради з берега. Принести і вдягнути спортивні штани - не така вже й велика проблема, для того щоб її тут обговорювати. Але вже як всілякі "морські вовки" , втикають тут свої 5 копійок, то я не можу промовчати.
ЩОдо міозитів, я також думаю, що ймовірність винекнення такого запалення невелика. Але напркилкда Тайгер і Славко мігі би таке підхопити. Особливо це стосується останнього. Котрий колекціонує болячки з прискіпливістю філателіста. Про суглоби, що зазанають неприродніх, незвичних навантажень я взагналі мовчу.
xlibes:
Пізно, я вже певно підхопив. Тре проконсультуватися у кваліфікованого лікаря. Я такого поки-що не знайшов :(
Тільки, от думається, чого ніхто раніше нічого схожого мені не казав.
Tiger:
міозитів -- скажіть но мені темному що то я міг би підхопити, але думаю що не підхопив :)
Навігація
Go to full version