ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Підкажіть як поремонтувати
vit:
--- Цитата: Павло від 04.06.2013, 23:28:26 --- і тепер все ок :)
--- End quote ---
Не на довго, трансмісія доживає до свого кінця, потім все під заміну (шатуни,касета,ланц.)
Павло:
той ланц, за сьогодні 2 рази розчіпився був, хоч склепував норм, але там замка не було, поїхав купив новий ланц, тепер все ок, а касета там ше норм
Павло:
в мене назріло ще одне питання, не хотів створювати під нього тему, може хтось сюди загляне і якраз відповість) Чим качати колесо з тонким ніпелем? Якшо можна якесь фото того насосу, чи вужика. Мав колись велосипед з Італії, там були такі ніпелі, то як пробив, поміняв камери і всьо, тепер в тому гібриді такі камери, не хотілося б міняти, якшо можна просто заклеїти, при потребі
vit:
--- Цитата: Павло від 06.06.2013, 23:27:52 --- Чим качати колесо з тонким ніпелем?
--- End quote ---
Тонкий ніпель називається presta, зараз дуже багато сучасних насосів розраховані на обидва типи ніпелів. Так що приходите в магазин і кажете - мені тре насос під тонкий ніпель і всьо, не кажіть під престу, бо є всякі продавці, ше не поймуть.
--- Цитата: Павло від 06.06.2013, 23:27:52 --- Мав колись велосипед з Італії, там були такі ніпелі, то як пробив, поміняв камери і всьо,
--- End quote ---
Напевне ше треба було обода порозсверлювати.
SNIZHOK:
можливо я не в ту тему пишу, але менше з тим. підкажіть хто може поставити замок на ланцюг ?
Навігація
Go to full version