Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

ЗНАЙДЕНО викрадений велосипед FORT ADRENALIN (Львів)

<< < (2/2)

Віталій:
Хоча велосипед вже знайдено, до мене зателефонував ще один незнайомий чоловік з номеру 0660752129  і запропонував мені його повернути за винагороду  :). Це ще раз доказує той факт, що шахраї не сплять і вишукують жертву, яка перекаже їм гроші. Будьте уважними і не попадайтесь на аферистів.

Erazel I-st:
Імхо варто писати про то заяву в міліцію. То підпадає під шахрайство напевне. А вичислити телефон можна запросто, по тому до яких вишок конектиться, який ІМЕІ використовувався з тим номером і відповідно пробити ІМЕІ на відповідність іншим номерам і так визначити основний номер шахрая. а вже за ним його вичислити.

Віталій:

--- Цитата: Erazel I-st від 19.06.2013, 12:21:49 ---То підпадає під шахрайство напевне.
--- End quote ---
То підпадає під дію ст.189 Кримінального кодексу України, а саме ВИМАГАННЯ оскільки мені запропонували повернути велосипед лише за винагороду. Коли я сказав, що грошей не дам мені сказали, що мій велосипед мені не повернуть і я його ніколи не знайду.

--- Цитата: Erazel I-st від 19.06.2013, 12:21:49 ---Імхо варто писати про то заяву в міліцію.
--- End quote ---
Я порадився зі знайомими слідчими з іншого рай.відділу чи будуть вжиті заходи і чи зможуть притягнути до відповідальності на що мені сказали що вичислять, затримають - спитають дзвонив по такому номеру, вимагав гроші? А він: я нічого не знаю ні за який велосипед, помилково набрав не той номер і нічого не вимагав, або просто скаже що поприкалувався чи ще шось того плану ... так як розмови записаної нема то доказати, що та людина вимагала гроші дуже важко і як правило так та заява і буде просто лежати. Порада одна нікому не передавати ні в який спосіб ніяких грошей. Хоча якби я свого велосипеда не знайшов - то точно б написав заяву.

--- Цитата: Erazel I-st від 19.06.2013, 12:21:49 ---А вичислити телефон можна запросто, по тому до яких вишок конектиться, який ІМЕІ використовувався з тим номером і відповідно пробити ІМЕІ на відповідність іншим номерам і так визначити основний номер шахрая. а вже за ним його вичислити.
--- End quote ---
це для міліції теж не так просто, служби, які надають таку інформацію повністю завалені роботою і вичисляють правопорушників, які вчинили більш важчі злочини, вбивства і тому подібне. Тому вичисляти якогось віртуального вимагача ніхто не буде знаючи що притягнути його до відповідальності не вистачить доказів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version