ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Вибір першого ровера
Філько:
--- Цитувати ---Tourney взагалі, як пишуть, розрахований на ровери для дітей чи для їзди по асфальту максимум, при більших навантаженнях може зламатися
--- End quote ---
ага - торнеї то такі жестоко-дубові штуки, шо фіг їх вломиш. Я після трьох сезонів їх зняв і змінив на алівії - просто через те шо вони мя вже задрали :). Розбовталися трохи, і через надмірну массу стальних деталей, при їзді по горбах, добряче так гупали - хз об що - по перах певно, не знаю.
А взагалі - файно ви тут за дві сутки тексту нагенерили :) шкода шо автор теми завершальне слово не виголосив :D
Schults:
--- Цитата: Філько від 28.06.2013, 15:41:48 ---ага - торнеї то такі жестоко-дубові штуки, шо фіг їх вломиш. Я після трьох сезонів їх зняв і змінив на алівії - просто через те шо вони мя вже задрали :). Розбовталися трохи, і через надмірну массу стальних деталей, при їзді по горбах, добряче так гупали - хз об що - по перах певно, не знаю.
--- End quote ---
Пора забути такі слова як Tourneo, Altus, Acera, ну і Alivio в топку....
vit:
--- Цитата: Schults від 30.06.2013, 16:29:12 ---Пора забути такі слова як Tourneo, Altus,
--- End quote ---
ага
--- Цитата: Schults від 30.06.2013, 16:29:12 ---Acera, ну і Alivio в топку....
--- End quote ---
Чого, на два роки хватає.
Schults:
--- Цитата: vit від 30.06.2013, 18:16:54 --- ага
Чого, на два роки хватає.
--- End quote ---
Alivio мені прослужило 1 сезон...
Філько:
ну то вже у кожного індивідуально - як в анекдоті про москаля і два сталевих шаріка - все можна згубити або зламати. :)
Навігація
Go to full version