ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір першого ровера

<< < (7/13) > >>

Andrizzio:
ну ти ж його не бачив, правда? :), то не той звиклий нам ардіс, всі компоненти там Zoom. так дешеве, але не то гімно шо завжди на ардісах.

я не кажу шо він класний, але людина хоче дешевше, просто запропонував як варіанд дешево покататися на ровері.

А товариші на ашанах в основному відрізняються особливою сміливістю, то такі собі камікадзе  :D

а перше ніж сміятися з чужого ровера, пропоную зразу викладати фото свого, щоб всі тоже зацінили ;)

Стечкин:
в Віталіка Вінтажа минулого тижня вломався німецький стальний руль - то що, це має означати що не можна купувати німецькі ровери?

Schults:
а я і не сміюсь з чужих роверів, а тільки закликаю до обдуманих покупок, а на рахунок вломаного руля, то в мене нема слів - впав, поламався, вкалічився...гигнув...

Schults:

--- Цитата: Andrizzio від 03.06.2013, 21:17:37 ---ну ти ж його не бачив, правда? :), то не той звиклий нам ардіс, всі компоненти там Zoom. так дешеве, але не то гімно шо завжди на ардісах.

я не кажу шо він класний, але людина хоче дешевше, просто запропонував як варіанд дешево покататися на ровері.

А товариші на ашанах в основному відрізняються особливою сміливістю, то такі собі камікадзе  :D

а перше ніж сміятися з чужого ровера, пропоную зразу викладати фото свого, щоб всі тоже зацінили ;)

--- End quote ---

для покотеньок це нормальний варіант, але особисто мені не дуже безпечний...дивитись вище...

Стечкин:
нє, ну вапрос канєшна інтєрєсний )))

якщо на рамі пише АРДІС - значить руль вломався цілком закономірно, а якщо пише TREK - руль вломався випадково...
мабуть через те, шо ровер TREK має недокументовану властивість перелітати над калдайобінами по повітрю :o  :o  :o

можна спитатися - а шо було на рулі написано? 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version