ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір першого ровера

<< < (5/13) > >>

Andrew_cool:
Стечкін, взагалі-то я порівнював 2 моделі Келіса і зовсім не мав на увазі, що дорогий вел обов'язково набагато ліпший ніж дешевший,  і тим більше- що власник дорогого кращий за власника дешевого.  Я сам купив Келіс і поки що він мене влаштовує, тому й раджу людині робити так,  як зробив би сам, але не рекламую якийсь бренд.

дихлофос:
 :) :) :)

Штир:
Для чоловіка 1.95 краще підходить найнер - це такий MTB, тільки колеса 29 дюймів і рама в більшості випадків пропонується великого розміру. Товаришу допомагав вибирати 2 тиждні томі в РБ. Всім поки задоволений (звичайно з налагодженням передач прийшлося погратися, хлопці в РБ самі того не зроблять бо треба покатати трохи), брали SPECIALIZED без дискових гальм за 4500грн.

У найнера є плюси і один великий мінус - ціна, +500грн

дихлофос:
так  і є, хлопака з таким ростом буде дивитись на вєлі з  26" колесами ,як Вовк з мультика  на дитячому вєліку.
То краще, вже дозичити  тих 500гр і купити те, що  пасує такому велетню.

Стечкин:

--- Цитата: Штир від 03.06.2013, 11:14:31 ---Для чоловіка 1.95 краще підходить найнер - це такий MTB, тільки колеса 29 дюймів і рама в більшості випадків пропонується великого розміру. Товаришу допомагав вибирати 2 тиждні томі в РБ. Всім поки задоволений (звичайно з налагодженням передач прийшлося погратися, хлопці в РБ самі того не зроблять бо треба покатати трохи), брали SPECIALIZED без дискових гальм за 4500грн.

У найнера є плюси і один великий мінус - ціна, +500грн

--- End quote ---

імхо це найбільш корисний допис

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version