Загальний > Роверове місто Тернопіль
Нове життя старого велосипеда
teodor4ik:
мене запросто можна переперти, але є ряд моментів:
З помпою дарити 1-2 ровери - тупо... привлікати до того спонсорів ше тупіше... я стою на цифрі 10-15, але не бачу варіанту де взяти 10-20 кгрн на таке.
Питання: чи буде ровер ХВЗ покрашений і відреставрований гіршим ніж базарне гімно за 1000-1500 грн? Який надійніший? Який у випадку чого дешевший в ремонті? Який не вкраде керівництво закладу в який його передадуть? Як на мене відповіді очевидні.
Суть якраз в тому що допомогти може кожен.
Попередньо переговорив з людями в єдній майстерні. Часто міняють з/ч яким ше жити і жити три норм т.о. і віддають шоб не тримати хлам хазяям, а можуть і просити лишити їх на це. Камери не клеять, а міняють. Раз чи 2 клеєна камера ше поживе і поживе(якшо на найдем бобла на нову). По магазам купляють ровери, як правило ті хто вже його мав, і десь він ше є. Там же можна вішати флаера по сабжу.
Вже попередньо домовився про 2 ровера в хз якому стані, але якшо рішаємось, то привезуть. Якшо ні, то ні.
Руслан, з рештою одна ідея другій не протирічить, якшо знаєш як пробити бабло/ровери нові, я за руками і ногами.
teodor4ik:
по таможні... шоб провести таможню, тра мати рахунки, оплату по безналу свіфтом від організації що везе, договора, вантаж має прибути на таможню, там очищатись... тобто для непрофільної організації це малореально і ніхто того не буде робити, АЛЕ якщо хтось готовий взятись і знає як то зробити простіше, я тільки за.
Якщо подивишся протоколи по свому лінку, то більшість вантажів свідків єгови, адвентистів і решти місіонерських релігійних течій, про що я писав раніше. Це в них така тема бізнесова. Вони везуть за 10% від вартості "гуманітарку" без мита і передають "бесплатно" замовнику. Але цей канал я в свій час просрав і да... я так таскав ровери зі штатів, кому і як, не скажу. Складність теми в тому, що орг. що везе, має мати представництво в країні вибуття і слати сама собі.
teodor4ik:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.05.2013, 16:28:23 ---маємо в Тернополі 5 велоплощадок по продажу велосипедів .
--- End quote ---
ануке назви кого знаєш крім С+ і РБ там в мене з боссами туго, може з рештою простіше піде.
Доречі, хтось має виходи на "парк загребелля"?
A.F.C.:
Як на мене то збір коштів і купівля нових роверів це вопше не та тема яку Тед підняв. І стосовно самостійного збору він "має рацію", х.з. а може і дві :). По перше, не тре нікого просити про спонсорську допомогу. Таке враження, що єдине, що ми можем то просити в спонсорів гроші на наші проекти. Зібрати ровер з усілякого добра цілком реальне і значно дешевше завдання, тим більше, що майже кожен з власників велосипеду має якісь кавалки які вже на ровер немодно ставити але і викинути шкода, от в цій справі вони і пригодяться! Думаю, що почати тре із збору старих роверів які можна взяти під Тедовий задум безкоштовно, а потім доукомплектовувати їх тим, що маємо ми усі по ящиках, шуфлядах, гаражах на стриху і ще х.з. де. Ну а потім вже докупити необхідне за гроші! п.с. То так як колись школярі ходили збирали металолом і макалатуру) Отож питаєм своїх кУлєґів, кумів, сватів, братів цьоток і вуйків, сусідів, сусідів баби і діда в селі і т.д. Розкуркулення тре зачинати зі Стєчкіна) Тільки рами зразу тре провіряти на предмет наклейок з темношкірими тьотками з двома вищими освітами (. )( .) бо в дит. будинку не поймуть... :)
malyj:
коли почнеться якийсь збір деталей гукайте, бо вже трошки назбиралось старизни, яку викинути шкода і поставити нема куди.
Навігація
Go to full version