Мандрівки > Звіти
26 травня 2013 року: Охримівці - Скорики - Скалат
vit:
Як достроково завершивший покотеньку, дозволю собі розпочати звіт.
Ранок без перебільшення був холодний. На старті мали 13 участників, серед яких був чоловік на "Україні" з Мишкович, як би був зареєстрований на форумі то я б поставив йому + за сміливість.
Тільки ми виїхали за к.п. - включили такий туман, шо його можна було відчувати на дотик.
magnum36 он же Юра...
Тового знают всі, ну, то той шо на вихідні ся зриває з ровером і ніхто негоден його спинити. Хто ше не знає - Frenky...
При детальному огляді залишків інтер'єру костелу в Охримівцях, хлопці завиділи мою роботу...
Але то фальшак.
Далі були поля. Хлопці з Мишкович казали шо тре було брати волинянку.
Зупинились щоб позбутись деяких складових конструкції ровера які ускладнювали та сповільнювали рух...
Ніщо не віщувало недоброго, але на 27-му км. нашої подорожі зо мном трапилась несподіванка якої я чекав десь їз пів року.
Зважаючи на дистанцію у 100км яку ще треба було проїхати, нічого не залишалось як повернутись. Підспустив колесо та потихенько доїхав додому. Бляха муха! ну чого саме сьогодні! Розстроївся капітально.
Schults:
ого, обід лопнув...це через V-break'u..?
magnum36:
Класні фотки, і класна подорож :) Попали під грозу, змокли до трусів, тому фоток не робили :D Ось ще фотки від мене!
http://www.sendspace.com/file/htqats що б скачати потрібно нажати ось це "Click here to start download from sendspace"
worm:
Вітя поміняй будь-ласка назву теми згідно http://shpryha.te.ua/index.php/topic,8143.0.html
printscreen з навігатора
Думаю поїздка мала усім сподобатись.
Ранок був дійсно холодний, в мене на руках та ногах навіть іній був :)
stylet:
Краще відпишусь тут, ато чось в заплановані було понесло.
Приїхав 17:20. Аналогічно пройшов "реабілітаційні" процедури у вигляді: миття себе самого і лахів у пральку, гарячого чайку і розслабону за компом.
Показники:
Пройдений шлях: 136,72 км
Середня швидкість: 17,5 км/год
Час в дорозі: 7год 50хв
Дякую всім за поїздку, в загальному було МЕГА класно, хоч ланцюжок подій ніби намагався чимось завадити, (може то коли збирається 13 учасників комусь одному зразу не їхати :question1:). Але ТАКОГО туману, ТАКОЇ швидкої втрати змащування ланцюга, ТАКИХ сіл "забутих Богом і людьми", ТАКИХ лісових підйомів і ше БІЛЬШИХ даунхільних серпантинів, я не пригадую коли бачив і чи бачив взагалі *hurray*
Перечекали зливу на межі районів під металевим накриттям зі столиком. Вертався через В. Бірки -- Дичків -- Красівку -- Товстолуг -- Кип"ячку, після Кип"яки злапав таку калабаню що намочив ноги але це було ніщо порівняно зі зливою, тай наступні калабані вже були нестрашні :) і чомусь не такі глибокі.
ПееС: ПАМ"ЯТАЙТЕ!!! обгін іншого велосипедиста робити тільки зліва, а на дорогах з великою ямковістю краще відтормозитися а не обганяти. А якщо на поганій дорозі вам все таки цього дуже захотілося то при небезпечному зближенні голосно скажіть ЗЛІВА!!! або СПРАВА!!! взалежності з якого боку ви опинилися відносно іншого учасника руху, в мому випадку перед Городницею це мене врятувало від :roverbike: *overhead* а також швидше за все одного з учасників, який адекватно відреагував на мій вигук, нажаль забув перезнайомитись :(
Навігація
Go to full version