Краще відпишусь тут, ато чось в заплановані було понесло.
Приїхав 17:20. Аналогічно пройшов "реабілітаційні" процедури у вигляді: миття себе самого і лахів у пральку, гарячого чайку і розслабону за компом.
Показники:
Пройдений шлях: 136,72 км
Середня швидкість: 17,5 км/год
Час в дорозі: 7год 50хв
Дякую всім за поїздку, в загальному було МЕГА класно, хоч ланцюжок подій ніби намагався чимось завадити, (може то коли збирається 13 учасників комусь одному зразу не їхати
). Але ТАКОГО туману, ТАКОЇ швидкої втрати змащування ланцюга, ТАКИХ сіл "забутих Богом і людьми", ТАКИХ лісових підйомів і ше БІЛЬШИХ даунхільних серпантинів, я не пригадую коли бачив і чи бачив взагалі
Перечекали зливу на межі районів під металевим накриттям зі столиком. Вертався через В. Бірки -- Дичків -- Красівку -- Товстолуг -- Кип"ячку, після Кип"яки злапав таку калабаню що намочив ноги але це було ніщо порівняно зі зливою, тай наступні калабані вже були нестрашні
і чомусь не такі глибокі.
ПееС: ПАМ"ЯТАЙТЕ!!! обгін іншого велосипедиста робити тільки зліва, а на дорогах з великою ямковістю краще відтормозитися а не обганяти. А якщо на поганій дорозі вам все таки цього дуже захотілося то при небезпечному зближенні голосно скажіть ЗЛІВА!!! або СПРАВА!!! взалежності з якого боку ви опинилися відносно іншого учасника руху, в мому випадку перед Городницею це мене врятувало від
а також швидше за все одного з учасників, який адекватно відреагував на мій вигук, нажаль забув перезнайомитись