Загальний > ДТП

ДТП між велосипедом і джипом

<< < (2/5) > >>

Сім самураїв:
потроху до нас приходить розуміння, що велосипедист окрім прав має такі ж обов"язки як і усі учасники дорожнього руху. бо мене, чесно кажучи, оті іноді бездумні маневри,  їзда по тротуарах поміж пішоходів із швидкістю овер 30 км/год та інше починають нервувати.

Ruslan 75:

--- Цитата: Сім самураїв від 24.05.2013, 12:48:51 ---потроху до нас приходить розуміння, що велосипедист окрім прав має такі ж обов"язки як і усі учасники дорожнього руху. бо мене, чесно кажучи, оті іноді бездумні маневри,  їзда по тротуарах поміж пішоходів із швидкістю овер 30 км/год та інше починають нервувати.

--- End quote ---

100 %

kvas8:
Велосипедист однозначно неправий. Він має право рухатись лише у правій смузі у крайньому положені проїзної частини дороги.
Крайнє положення на проїзній частині — положення транспортного засобу на відстані від краю проїзної частини (середини проїзної частини або розділювальної смуги), яка не дає можливості рухатися попутному транспортному засобу (у тому числі двоколісному) ще ближче до краю проїзної частини (середини проїзної частини або розділювальної смуги).
ПОдряпаний лівий край машини означає що велосипедист рухався між смугами, що не дозволено.

максоле:
Хлопець на ровері, на щастя,  не зазнав ніяких пошкоджень. Сьогодні написав заяву, у  якій повністю визнав свою вину. Ще б десь розписати, скільки  така бездумна поведінка на дорозі буде коштувати йому грошей. Може б інші "гастели" хоч трохи задумались. А то  за кермом часто прозріваю від того, що витворяють наші "побратими і посестри" по місту...     

zvena:
А то  за кермом часто прозріваю від того, що витворяють наші "побратими і посестри" по місту...     
[/quote]
Згідна , каюсь , буду виправлятись

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version