Мандрівки > Заплановані
31 сепня: Тернопіль-Микулинці-Теребовля-Дарахів
prizrak_design:
Ех.... я б також махнув, але здохну певно на пiв дорозi ;D Тим паче якщо не по шоссе */\* на мому шосерi по горбах не дуже приэмно скакати ;D
bhagavan:
prizrak_design, ти подивись на карту - 95% - шосе :)
До того ж через Теребовлю ходить багато поїздів - Іване-Пусте, Заліщики, Чортків майже цілий день - завжди зможеш спинитися і сказати "з мене досить"
На рахунок тих 5% горбів - то в Славка теж не грубші колеса - але ж їздить. Тому я б казав тобі спробувати - є шанс нас всіх порвати :).
П.С. Тобто я мав на увазі, що якщо ти впрешся їхати по першій карті - то ми по ній і поїдемо :) (друга теж непогана - це тільки так здаєтсья, шо там дороги сільські - насправді досить непогані)
П.С. 2 all: я поки що голосую за другий маршрут - дорога там нормальна, якщо не рахувати ділянки скоморохи - сущин (прошова - "драбинка", скоморохи - ямки, сущин - ямиська) але зато в Лошневі дуже гарний ліс грабовий - нагадує Медоборський.
Dreamland:
--- Цитата: prizrak_design від 29.08.2008, 22:04:55 ---Ех.... я б також махнув, але здохну певно на пiв дорозi ;D Тим паче якщо не по шоссе */\* на мому шосерi по горбах не дуже приэмно скакати ;D
--- End quote ---
приєднуйся - на шосейнику там можна легко проїхати, тай здохнути не здохнеш - в нас рідко коли хто дохне - то ж легенький матрас.
Навігація
Go to full version