Мандрівки > Заплановані
26 травня 2013 року: Охримівці-Скорики-Скалат
worm:
--- Цитата: Антон Одобецький від 17.05.2013, 22:59:41 ---Цікавий маршрут, але раджу їхати від Підволочиська до Скалата через Іванівку і Городницю - там дуже гарні місця, а також є елементи екстриму.
До речі є ще одне запитання - 120 за день то не забагато для загалу? Особисто для мене і 140 не так вже й багато, але то на шосері по хорошим (відносно) дорогам і без вантажу.
--- End quote ---
Спочатку також розглядав через городницю, але пішов в сторону зменшення кілометражу.
120 км звісно для початківців багато, але як показує досвід кожен активний велосипедист долає цю відстань.
Erazel I-st:
--- Цитата: Антон Одобецький від 17.05.2013, 22:59:41 ---До речі є ще одне запитання - 120 за день то не забагато для загалу?
--- End quote ---
Стомлює не відстань, а швидкість. Якщо не рвати а їхати в середньому темпі то мало хто має сильно стомитися. Але треба врахувати що голий час поїздки буде біля 7-8 годин. А плюс ще розглядання замку і місцевостей. Так що всі 12 получаться. Краще спозаранку виїзджати.
worm:
Якщо я не помиляюсь минулого року поїздка в Сатанів починалась 6-00 на збаразькому кільці.
vit:
--- Цитата: Erazel I-st від 18.05.2013, 09:02:16 --- Краще спозаранку виїзджати.
--- End quote ---
Правильно, особливо якщо спека намычаэться.
NECROMANT:
буду скоріш за все плюс друг катне також
недавно катали схожим маршрутом
http://www.sports-tracker.com/#/workout/token40k/6ak6t6ndb6hga4ne
відсотків 60-65 дороги буде грунтовка, камінці і порепаний асфальт
те що гугл від збаражу до скориків намалював жовтою лінією це насправді польова дорога)
Навігація
Go to full version