Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Машинка для миття вело.ланцюга

<< < (3/4) > >>

дихлофос:
о, Вітю прорвало...бо я вже   подумав було, що Мікс  тут рекламує миєчні машинки...
але ж скільки було  написано про  чистку ланців...то в мене   це  крім  посмішки нічого не викликає!!! :)

!!!!!!!!!!!! Потім сушка і потім змазка. !!!!!!!!!!!!

Schults:
А порошок який брав, Tide чи Ariel; рідкий чи сипучка, бо ж цікаво.  :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

дихлофос:

--- Цитата: Schults від 28.05.2014, 22:55:23 ---А порошок який брав, Tide чи Ariel; рідкий чи сипучка, бо ж цікаво.  :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

--- End quote ---
ну  то ж машинка пів-автомат, то , значить,в  подушечці новий  аріель!!!

vitkov:
Я як спеціаліст по Канадських Ямахах, також  хочу вставити свої 5 копійок.

Придбав Bike Hand YC-791 як і Пан mix_g .

Помив  ланцюга у двох велосипедах . Заливав Фейрі.  Відпідораси...    точніше помило ланцюги, як собачі Яйця.  Як нові  стали. .

Одразу  просушивши  змастив  змазкою з керамічними  добавками  фірми MOTIP
Рекомендую багатьом. Є в продажі в  Епіцентрі  70 грн

MOTIP Cycling Chain Spray Sport- Керамическая смазка для велосипедной цепи.
Специальная смазка с содержанием керамических частичек для обработки велосипедной цепи и звездочек. Уменьшает степень образования грязевой пленки на обработанной поверхности. Обладает низким коэффициентом трения и прекрасной способностью смазывания даже при экстремальной нагрузке. Предотвращает преждевременный износ механизмов. Прекрасно противостоит различным погодным условиям в любое время года. Имеет водоотталкивающий эффект. Идеально подходить для цепей и звездочек горных и спортивных велосипедов.
Опис..

Нічого не поржавіло, порохи також не чіпляються,  ланцюг не хрустить.

І що цікаво коли змастивши після  звичайного масла і проїхавши берете  ланцюг  то руки залишаються грязними .
Коли після даного мастила  руки чисті і  ланцюг  має  мікроплівку.

Задоволений мийкою та  масилом для ланцюга.

Але хочу слідуючий  раз випробувати народний спосіб ..

Бутилка пластикова 1  літр ,  лиємо уайт спірт .. Бовтаємо , як  бармен коктейль на протязі 5 минут. Сушка змазка нано мастилами ..

P.S   Містер  mix_g  скоріше всього помивши ланцюга  змастив його внутрішню сторону, або зовсім незмащував  чи  якись італьянський якісний порошок використовував, внаслідок чого ланцюг поржавів..

Планую ще придбати змазку MOTIP для навісу з тефлоном

mix_g:
 ::) ну шо поробиш, ранiше все так мив, сушив, змащував, а цього разу провтикав ы не висушив... Хоч ы змастив, тому такой результат. Цыкаво чи щось дасть, якщо ВДшкою зкропити

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version