ТехМайданчик > Ровери
Допоможіть знайти хорошу раму під 28-29 колеса
zap-andrei:
vitkov можу порадити тобі сайт для комплектуючих може собі щось підбереш http://www.velobazar.com/ більшість комплектуючих заказую там.
Штир:
Питання до автора теми - скільки вже грошей потрачено і що ще планується купити, щоб велосипед поїхав? Просто мене цікавить, що краще - купити готовий в гарній комплектації чи збирати самому з нових комплектуючих?
Frenky:
--- Цитата: vitkov від 13.07.2013, 11:34:30 ---Так я поставив на 28 обод шину 29 дюймів і вийшло колесо 29 .
--- End quote ---
Ширина якраз рішає. Треба щоб ширина обода була співставима з шириною покришки. Якшо в тебе там 19мм то про резину 2 дюйми бажано забути. Оптимально - 25 мм обід, 2,25 покриха.
org100h:
--- Цитата: Штир від 13.07.2013, 21:24:49 ---Просто мене цікавить, що краще - купити готовий в гарній комплектації чи збирати самому з нових комплектуючих?
--- End quote ---
Купити...
vit:
--- Цитата: Штир від 13.07.2013, 21:24:49 --- Просто мене цікавить, що краще - купити готовий в гарній комплектації чи збирати самому з нових комплектуючих?
--- End quote ---
Костя, КРАЩЕ - зібрати самому. А от ДЕШЕВШЕ - купити готовий, але не буде того, з перламутровими гудзиками.
Навігація
Go to full version