Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

вкрали з під'їзду велик decathlon синього кольору

<< < (2/4) > >>

prizrak_design:

--- Цитата: vit від 02.05.2013, 21:14:04 ---Мені вже два рази гоп-стоп робили, зара візьму і покладу собі паспорт від ровера в рюкзак.

--- End quote ---

А шо робити коли паспорта немає? ))

Pozitiff:

--- Цитата: vit від 02.05.2013, 21:14:04 ---Мені вже два рази гоп-стоп робили

--- End quote ---

гопстоп то трохи не то  :D

vit:

--- Цитата: prizrak_design від 04.05.2013, 20:47:36 ---А шо робити коли паспорта немає? ))

--- End quote ---

То не страшно, просто спілкування з ними триває довше, записують всі твої дані, фоткають ровера. В таких випадках бажано мати при собі хоча б права, бо інакше, схожість вашого ровера і того шо на їхній чорно-білій копії дає їм повне право затримати вас до з'ясування вашої особи.   

--- Цитата: Pozitiff від 04.05.2013, 20:55:30 ---гопстоп то трохи не то  :D

--- End quote ---

Та я в курсі, мені так просто подобається то називати :)

Schults:

--- Цитата: vit від 04.05.2013, 22:33:10 ---
 То не страшно, просто спілкування з ними триває довше, записують всі твої дані, фоткають ровера. В таких випадках бажано мати при собі хоча б права, бо інакше, схожість вашого ровера і того шо на їхній чорно-білій копії дає їм повне право затримати вас до з'ясування вашої особи.   

Та я в курсі, мені так просто подобається то називати :)

--- End quote ---
добре що тільки подобається... :D

vit:
Був 3 години в парку коло озера, сиділи з жінкою на лавці і спецом втикали на ровери. Бачили аж два таких декатлони. На першому їхала дівчина, ну дуже схожий, була з подругою на чорному "carver" з 28-ми колесами. Пролетіли дуже скоро.  На другому потихенько котився дядько, але думаю не він бо мав пильники на вилці. Але факт що рама така сама.  Ну ось такі справи. Жаль що я був не на ровері, полюбе тих дівок наздогнав би.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version