Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

Викрадення велосипедів!!!

<< < (5/6) > >>

Yanek:
Щодо передач - то імхо Коракова теорія правильніша.

Я ще один варіант експерементував - коли лишав ровер, то цепку ставив на на найнищу, а передачу, вже після зупинки, перекручував на найвищу - тоді типу при старті ланц починає крепко стрибати по зірочках, і навіть є вірогідність впасти..

ПРавда в 100% випадків до ровера ніхто чужий не підходив, а на той прикол, з замученими передачами ловився я сам - що дуже мене злило.

teodor4ik:

--- Цитата: Yanek від 14.07.2009, 19:22:43 ---Я ще один варіант експерементував - коли лишав ровер, то цепку ставив на на найнищу, а передачу, вже після зупинки, перекручував на найвищу - тоді типу при старті ланц починає крепко стрибати по зірочках, і навіть є вірогідність впасти..

ПРавда в 100% випадків до ровера ніхто чужий не підходив, а на той прикол, з замученими передачами ловився я сам - що дуже мене злило.

--- End quote ---
впав? :P...

Yanek:

--- Цитувати ---впав? :P...

--- End quote ---

ТА НЄ..ПРОСТО ПОМАТЮКАВСЯ І ПОЇХАВ ДАЛІ:)

Erazel I-st:
нарив на "нефарті"

Пока погода позволяет - еззжу на работу на велосипеде. Точнее ездил. Сегодня среди бела дня перекусили замок, которым я его привязывал, и увезли в неизвестном направлении. Камеры наблюдения ничего как обычно не увидели. В такие поездки обычно денег не брал, поэтому пришлось топать пешком по темноте (а район там надо сказать, небезопасный). И пусть он был не такой крутой и уже не новый, все равно жалко и ужасно обидно. А за окном crysis в супер реалистичном 3D и не факт что на следующее лето удастся купит себе что-то взамен. Вот такой вот нефарт... ЗЫ: у подруги муж каждое лето путешествует на велике. У него крутая тачка, собранная на заказ по дего параметры, и другому человеку будет просто неудобно на нем ездить. Так вот, его утащили из гостиницы с балкона(!) третьего этажа(!!) привязанный(!!!). Вот такие вот у нас велосипедные нефарты...

xlibes:
Висновок: ніколи не залишати на видному місці без постійного нагляду.

Що я і роблю. Надворі я з ним нерозлучний. Або хтось один лишається і дивиться.
А вдома стоять в житловому приміщенні.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version