Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД
Викрадення велосипедів!!!
teodor4ik:
--- Цитата: Yanek від 14.07.2009, 00:04:17 ---ну не хочеться наврочити, але тобі Тед то насправді найнебезпечніше.
Твій вел вже конкретно намелькався всім. І то не тільки шприхарям, але й конокрадам. Певне тіко камери і рятують.
Я часом свій вел в парковках (переважно біля мерії) взагалі без прищіпки лишаю на годину дві. Але надіюся в тому випадку на камери, і на випадковість того, що злодій якраз в той момент не буде йти вулицею.
Плюс той, що ровер - малоліквідний товар. Фактично швидко сплавити його за хорошу ціну в Тернополі необізнаній людині важко. Але як вже появиться якийсь спец по вєліках - то пісєц всім. Налагодить продажі десь в ЛЬвові..в вінниці, то ховайсяя хто може!!!
--- End quote ---
певно рятує то шо він ублюдочний... до сідла мало хто дострибне, вулиця куполюдна і т.д...
ПеС. Янек дело кажеш, може то мені перекваліфікуватись? налагодити ринки збуту... інфа про нормальні ровери(і де вони стоять) вся тут є... обладнання для покраски/поклейки є... інструмент для зібрати/розібрати тоже є (якшо шо сусід на москвичу поможе..), гаражик тихий є...
Хто до мене в банду????
Yanek:
--- Цитувати ---Хто до мене в банду????
--- End quote ---
ПЕши в прІват! :russian:
Andrizzio:
--- Цитата: prizrak_design від 28.08.2008, 12:03:05 ---Сусід розказував, що бачив на власні очі, як роверист прищепнув свій вел і зайшов в магазин, а через 5 хв. підійшов хлопака з кусаками, перекусив трос, сів і поїхав. І то зайняло півтори хвилини. От і весь захист від защіпки...
--- End quote ---
такі є різних розмірів, за 120 -150 грн то така шо трос 1,5 - 2 см перкусить так шо ліпше все таки без нагляду не лишати
Petryxa:
--- Цитата: Yanek від 14.07.2009, 00:04:17 ---Я часом свій вел в парковках (переважно біля мерії) взагалі без прищіпки лишаю на годину дві. Але надіюся в тому випадку на камери, і на випадковість того, що злодій якраз в той момент не буде йти вулицею.
--- End quote ---
надіятись на відеокамери - останнє діло... якщо вкрадуть вел - в більшості випадків, ти просто зможеш дізнатися в котрій точно годині це сталося, і все..., якихось особливих прикмет злодія ти явно не побачиш. Хіба що він підійде до камери ДУЖЕ близько і подивиться прямо в неї :D
CoRacK:
Найкращий охоронець велосипеда - це метровий дуже >:D >:D >:D вовкодав (або дуже розумний і *kachok*), припнятий ланцюгом до ровера і місця стоянки. Ніякий злодій до такої псини не підійде *No*, ну хіба з дробовиком :nono:, але я щось не бачив, щоб по Тернополю ходили люди з дробовиками :D :D.
P. S. В інших випадках я лишаю велосипед або під наглядом друзів, або припнятий, але так, щоб він був постійно на видноті і щоб я встиг вискочити до нього за кілька секунд. А на рахунок найнижчої передачі я не зовсім згідний, бо з неї легко рушити з місця, я ставлю на найвищу, злодій точно на такій передачі просто не рушить з місця :D, а навіть якщо і рушить *kachok*, то дуже повільно :).
Навігація
Go to full version