Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

Викрадення велосипедів!!!

<< < (3/6) > >>

prizrak_design:
А ще краще, сідло і переднє колесо знімати і забирати з собою  :D

Ulka:
той тросик яким ми ровера припинаємо можна і попроще відкрити. я колись на роботу приїхала прищіпнула, а ключі то дома лишилися, так я молотком стукнула по самій защіпці і відкрилося, я була в шоці. але маю дома ше два тросики, попробувала на них... то саме... навіть сильно не треба бити... :o
можливо ті товсті троси не так легко відкрити, але якщо там та ж защіпка то безпроблем....

rozdobko:
ну просто наука на ет що не потрібно залишати надовго вела свого. я наприклад не можу  припнявши його кожних 3-5 хв не зиркнути чи він ще є. а коли не припинаю то мені здається що зараз мають бігти і стиряти вела...от так то.......може й добре , а може й ні o^-o

teodor4ik:

--- Цитата: rozdobko від 28.08.2008, 16:51:17 ---ну просто наука на ет що не потрібно залишати надовго вела свого. я наприклад не можу  припнявши його кожних 3-5 хв не зиркнути чи він ще є. а коли не припинаю то мені здається що зараз мають бігти і стиряти вела...от так то.......може й добре , а може й ні o^-o

--- End quote ---

я би задовбався щотри хвилини бігати...

Yanek:

--- Цитата: teodor4ik від 13.07.2009, 23:00:22 ---я би задовбався щотри хвилини бігати...

--- End quote ---

ну не хочеться наврочити, але тобі Тед то насправді найнебезпечніше.
Твій вел вже конкретно намелькався всім. І то не тільки шприхарям, але й конокрадам. Певне тіко камери і рятують.
Я часом свій вел в парковках (переважно біля мерії) взагалі без прищіпки лишаю на годину дві. Але надіюся в тому випадку на камери, і на випадковість того, що злодій якраз в той момент не буде йти вулицею.

Плюс той, що ровер - малоліквідний товар. Фактично швидко сплавити його за хорошу ціну в Тернополі необізнаній людині важко. Але як вже появиться якийсь спец по вєліках - то пісєц всім. Налагодить продажі десь в ЛЬвові..в вінниці, то ховайсяя хто може!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version