Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД
Викрадення велосипедів!!!
Tiger:
За останній тиждень (мо 1,5) я чув про викрадення трьох велосипедів
Перші два були викрадені в мому дворі. Двоє хлорців приїхали, причіпили біля підїзду до слупиків, а коли вийшли то ні байків, ні сліду їх просування видно не було.
п.с. приїжджали не до мене )))
Третій був викрадений з підвалу.
Злодії велосипедів розвиваються тому хочу наголосити, що велосипед треба залишати обовязково прищіпнутим і на як можна менший термін без нагляду, а то і взагалі без нагляду не залишати.
xlibes:
Звісно треба бути пильним.
Я от не купував причіпки, щоб не було спокуси причепити і залишити.
Бо не залишаю ніколи без нагляду.
(одного разу як їздив "соло" у Підкамінь, то таки довелося залишити неприщепнутим біля магазину, щоб купити води і провізії)
Erazel I-st:
Враховуючи зарашні реалії, то таки так, навіть "прищепка" вже не є гарантією того що велосипед не "с3.14здять". Обнагліли крадії наніц. Розвелося просто купа індивідумів які хочуть мати річ, а плвтити за неї нехочуть. Та й підвищення класу велосипедів на яких катає народ теж сприяє збільшеню викрадень. Адже якщо раніше ціна велосипеда в середньостатистичного велосипедиста була 500-700 грн то зараз вже 2-3 тисячі.
rozdobko:
та всеодно вони на них катати не будуть, продадуть за безціннь нашу мрію ........
Zombie [Coffe]:
Добре, хоч крадіїї не дуже розбираються в навісах, то крадуть глямурні "MTB"-CITY велосипеди
Навігація
Go to full version