Загальний > Барахолка

Сідло для велосипеда

<< < (3/4) > >>

Frenky:
До слова - моє нове сідло за 100 баксів тверде як табуретка, і дуже тонке(там фізично нема ніякого гелю чи паралону, просто карбонова основа). Але дирка в ньому (як це зараз модно) не потрібна, бо воно не прогинається під кісточками, і м'які тканини до поверхні не дістають. І дупа не  болить, хоча в перший день трохи незвично було.

Andrizzio:

--- Цитата: Frenky від 18.04.2013, 00:12:05 ---До слова - моє нове сідло за 100 баксів тверде як табуретка, і дуже тонке(там фізично нема ніякого гелю чи паралону, просто карбонова основа). Але дирка в ньому (як це зараз модно) не потрібна, бо воно не прогинається під кісточками, і м'які тканини до поверхні не дістають. І дупа не  болить, хоча в перший день трохи незвично було.

--- End quote ---

а на дорожче шо грошей не хватило?  :D

MTU:
Я проїхав мало. Може ви праві у тому що попа привикне але сідло тверде як дошка.

Стечкин:
ровер ріально матьорий до нєв"єбєнності

на такий тра карбонове сідло і на ексцентрику, жобись:
1. вартість сідла хоч би в 20 разів перевищувала вартість ровера
2. Теодор мав шо красти

Andrizzio:

--- Цитата: MTU від 18.04.2013, 10:39:55 ---Я проїхав мало. Може ви праві у тому що попа привикне але сідло тверде як дошка.

--- End quote ---

два, три виїзди, а потім раз в тиждень то привикне і нічого не буде, а як місяць закинути то знов почуєш потім.

а за 50 грн воно чи 5 000 то пофіг.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version