ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Велосипед Bergamont Vitox Comp 2011 чи варто?

<< < (2/2)

Frenky:
Та служить... Він не дуже багато їздив, але загалом довольний. Правда такий ровер потім краще не апгрейдити, а зразу продати. Під апгрейд треба щось з кращою рамою (хоч би з кріпленнями під дискарі), і без моноблоків

Erazel I-st:
А чим трек у нас в барахолці не катить? теж здається така ціна. Чи він замалий твоєму другові?

Andrizzio:

--- Цитата: Erazel I-st від 18.04.2013, 09:42:27 ---А чим трек у нас в барахолці не катить? теж здається така ціна. Чи він замалий твоєму другові?

--- End quote ---

зараз всі чекають тільки на дешевий крадений з Європи, або менше як за пів вартості нового в стані нового і знижкою як для шприхаля

Horsbor:

--- Цитата: Erazel I-st від 18.04.2013, 09:42:27 ---А чим трек у нас в барахолці не катить? теж здається така ціна. Чи він замалий твоєму другові?

--- End quote ---
Щось не звертав раніше уваги, але дійсно, хороший варіант, дав знати.

Stich:
Дивлячись для чого.  У мене такий, віткатав сезон 1500 км. і дуже вдоволений зараз хочу продати, так, як вже зараз розумію що хочу дещо інше, найнер і на 2 класи вище.
А що до вдосконалення то диски повісити тут є куди тіки мені здається, що це трата грошей і часу. Навіс без проблем. Пройшов ТО підтянув троси.
Якщо цікаво то ось ссилка на мій байк: http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/velosiped-bergamont-vitox-comp-2011-ID6yC63.html. дзвоніть обговорим. :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version