Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Мій наступний велосипед
Frenky:
Кожен з вас, як володар транспортного засобу, вже має досвід його експлуатації. Чимось ви задоволені, чимось не дуже. Пропоную поговорити про те, що б ви хотіли змінити в своєму велику, які компоненти для вас критичні, чого бракує? А що, можливо, зайве... Яким би був наступний ровер, за кілька років, наприклад (враховуючи вимоги, які з'явилися з досвідом).
Frenky:
Ну, почну, мабуть =) В загальному - все круто!
А так хотілося б зміститися чуть в сторону АМ.
Вилку на 120 чи 140, колеса під вісь і з ширшими ободами. Підвіс? Ще не знаю...
не факт, що справді потрібно з моєю їздою, але це створює якесь відчуття надійності))
skeleton13:
Хотілось би бути володарем циклокросового роверика, такого собі шосера для лісу, виключно жосткого, але з агресивною гумою шоб по-людськи можна було в горку їхати по землі/листі/снігу :) а компоненти фірми кампаньйоло цілком влаштовують)
Frenky:
Що мішає резину замінити, чи колеса накрайняк? В чому особливість циклокроса?
vit:
--- Цитата: Frenky від 14.04.2013, 00:38:14 ---А так хотілося б зміститися чуть в сторону АМ.
Вилку на 120 чи 140, колеса під вісь і з ширшими ободами. Підвіс? Ще не знаю...
не факт, що справді потрібно з моєю їздою, але це створює якесь відчуття надійності))
--- End quote ---
+++++ Але не міняти, а до пари, на роботу їздити. Ммм... який то кайф би був. Знав би хто з АМників який в мене шлях на роботу то просто п....ц. Минулого року в одного пацика ККшний вел. на пополам тріснув.
Навігація
Go to full version