Мандрівки > Майбутні
WHO IS WHO?
wuwuzange:
--- Цитата: Sonce від 23.11.2008, 16:34:28 ---
--- Цитата: Віталько від 23.11.2008, 16:02:38 ---
--- Цитата: Sonce від 23.11.2008, 13:46:24 ---
--- Цитата: wuwuzange від 23.11.2008, 12:12:21 ---Erazel, а сніг і болото на плечі дуже кидає в таку погоду? Бо в мене відкриті колеса і по снігу ще не пробував їздити. Наскільки слизько кататися?
--- End quote ---
скажем так коли виїждаєш на якусь замерзлу ділянку чи лід рахуй ти вже лежиш...а болото то як літом в дощ...
--- End quote ---
Ай шо ти чешеш :) я он минулого року проїжжав біля 100 метрів по чистому льоду без падінь o^-o
--- End quote ---
а скажи скільки ти раз впав перед тим як проїхати???
--- End quote ---
буду сам пробувати. . . Бо вас наслухаєшся . . . то вже і кататися не хочеться. :)
хтось буде зимою їздити?
Віталько:
--- Цитата: Sonce від 23.11.2008, 16:34:28 ---
--- Цитата: Віталько від 23.11.2008, 16:02:38 ---
--- Цитата: Sonce від 23.11.2008, 13:46:24 ---
--- Цитата: wuwuzange від 23.11.2008, 12:12:21 ---Erazel, а сніг і болото на плечі дуже кидає в таку погоду? Бо в мене відкриті колеса і по снігу ще не пробував їздити. Наскільки слизько кататися?
--- End quote ---
скажем так коли виїждаєш на якусь замерзлу ділянку чи лід рахуй ти вже лежиш...а болото то як літом в дощ...
--- End quote ---
Ай шо ти чешеш :) я он минулого року проїжжав біля 100 метрів по чистому льоду без падінь o^-o
--- End quote ---
а скажи скільки ти раз впав перед тим як проїхати???
--- End quote ---
Ну раз 5 :)
CoRacK:
Я постійно їджу зимою :D , але на льоду про передні гальма краще забути і більше 20 км/год. важко їхати, треба шипи ставити :-[
xlibes:
Привіт, шприхалі і шприхальки!
Є нагода зібратися, зустрітися із друзями, яких кожен вже міг не бачити довгий час.
Підбити підсумки року.
Дата: 30 листопада 2008 року. (була опечатка)
Час: 13:00
Місце: біля Фуршету, що біля Галичини.
Думаю нам знадобляться шампури та інше приладдя для посиденьок за шашликом.
А перед тим робимо контрольну закупку провіанту у Фуршеті.
Гадаю, велосипеди нам не знадобляться, але якщо хтось захоче - то не заборонено.
Усі зареєстровані учасники можуть вважати себе запрошеними.
wuwuzange:
краще з велосипедами.... :)
Навігація
Go to full version